vineri, 27 aprilie 2012

Cerc pedagogic la Valea Chioarului

Astăzi, 27 aprilie 2012, după încheierea orelor de curs, a avut loc la Şcoala cu clasele I-VIII Valea Chioarului Cercul pedagogic al învăţătorilor din zona Chioar. Prezenţa a fost de 100%. Programul zilei a cuprins o lecţie deschisă (filmată) intitulată "Înfloresc grădinile" (Evaluare) - clasele a II-a şi a IV-a, învăţător Sanda DOD şi prezentarea unui referat cu tema "Rolul evaluării în stabilirea parcursului şcolar individualizat" de către prof. pentru învăţământ primar Georgeta Voicu.
Responsabila cercului, prof. Codruţa Tămaş după ce ne-a adus la cunoştinţă ultimele noutăţi ce ne privesc profesional, primite de la IŞJ Maramureş, de la doamna inspector şcolar prof. Lioara Coroiu, a concluzionat după discuţiile de peste o oră avute pe seama materialelor vizionate şi auzite că "Cercul pedagogic de azi a fost deosebit de util, ne-a reamintit de unele lucruri pe care trebuie să le facem la clasă şi ne-a învăţat altele noi".
Motto-ul Cercului pedagogic al învăţătorilor de la Valea Chioarului a fost bine ales şi este potrivit în orice vreme şi vremuri: "Omul, ca să devină om, trebuie format" (Jan Amos Comenius).

                                                                                         Gelu DRAGOŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu