joi, 13 iunie 2013

CONCURSURILE COMPER, EDIŢIA 2012-2013

STIMAŢI MENTORI,


La editia 2012-2013 a Concursului Scolar National de Competenta si Performanta COMPER au participat, la toate cele trei etape, 7452 de mentori din 1763 de scoli din intreaga tara. Numarul elevilor participanti la etapele concursului a fost de peste 500.000, iar 5550 de elevi au fost selectati pentru Etapele Nationale Comper-Comunicare si Comper-Mate2000.
Echipa Comper multumeste tuturor elevilor pentru participare, mentorilor si directorilor unitatilor scolare pentru excelenta organizare!
 Premiile care se acorda la finalul acestui concurs sunt urmatoarele:
Premii pentru elevi
Diploma de participare cu specificatia Premiul I (intre 91-100 puncte), Premiul II (intre 81-90 puncte), Premiul III (intre 71-80 puncte) sau Mentiune (intre 50-70 puncte) pentru concurentii Clasei Pregatitoare, pentru fiecare etapa de concurs.
 Diplomele acestor elevi pot fi descarcate in format PDF de catre mentori, diplomele fiind personalizate pentru fiecare elev participant. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul "Genereaza diplome", click pe link-ul "Diplome clasa pregatitoare", alegand disciplina de concurs si etapa dorite.
Diploma de participare pentru toti concurentii claselor I-VIII care au participat la cel putin una dintre etapele semestriale (I sau II), indiferent de punctajul obtinut (o singura diploma pentru ambele etape).
 Diplomele acestor elevi pot fi descarcate in format PDF de catre mentori, diplomele fiind personalizate pentru fiecare elev participant. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul "Genereaza diplome", click pe link-ul "Diplome elevi clasele I-VIII", alegand disciplina de concurs dorita.
Diploma de Merit cu specificatia Premiul I (intre 91-100 puncte), Premiul II (intre 81-90 puncte), Premiul III (intre 71-80 puncte) sau Mentiune (intre 60-70 puncte) pentru concurentii claselor I-VIII care au participat la Etapa Nationala, dupa cum urmeaza:
- Meritul pentru competenta de comunicare in limba romana
- Meritul pentru competenta matematica
 Diplomele acestor elevi vor fi expediate de Organizator prin posta, pe adresele scolilor si numele fiecarui mentor care a avut elevi participanti la Etapa Nationala, in perioada 17-21 iunie 2013.
Premii-Suplimentare in valoare totala de 5.000 euro, astfel: Pentru primii 100 de elevi ierarhizati dupa Etapa Nationala, pentru fiecare clasa, se va expedia gratuit cate un exemplar din auxiliarele pentru anul scolar urmator (Limba romana si Matematica). Pentru elevii clasei a VIII-a se vor expedia auxiliarele de Limba si literatura romana si Matematica pentru clasa a IX-a.
Aceste premii se vor expedia la inceputul anului scolar 2013-2014, mentorii elevilor participanti la clasa a VIII-a fiind rugati sa pastreze datele acestora de contact pentru a le putea inmana ulterior premiile.
Premii pentru cadrele didactice
Diploma de participare Competenta si Performanta Scolara insotita de adeverinta pentru toti mentorii participanti la concurs, precum si pentru cadrele didactice care au ajutat la organizarea concursului in calitate de directori/directori adjuncti/profesori organizatori la nivel de clasa/supraveghetori.
 Aceste Diplome pot fi descarcate in format PDF de catre mentori, diplomele fiind personalizate pentru fiecare cadru didactic participant. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul "Genereaza diplome", click pe link-ul "Diploma mentorului".
Diploma Profesorul anului conferita mentorilor ai caror elevi s-au clasat pe primele trei locuri la nivel national.
 Aceste Diplome vor fi expediate de Organizator prin posta, pe adresele scolilor si numele fiecarui mentor care a avut elevi participanti la Etapa Nationala, in perioada 17-21 iunie 2013.
Premii pentru unitatile scolare
Diploma Competenta si Performanta Scolara acordata tuturor unitatilor scolare din care provin elevii si mentorii participanti.
 Aceste Diplome pot fi descarcate in format PDF de catre mentori, diplomele fiind personalizate pentru fiecare scoala. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul "Genereaza diplome", apoi click pe link-ul "Diploma scolii". Atentie! Aceasta diploma, pentru o scoala, se va genera in contul tuturor mentorilor participanti din acea scoala. Este suficient sa fie descarcata si imprimata de un singur mentor participant.
Cupele Competenta si Performanta Scolara se vor acorda primelor trei scoli participante, in urma cumularii punctajelor obtinute de elevi. Cele trei unitati de invatamant vor fi anuntate public pe site-ul concursului in data de 1 iulie 2013, iar cupele se vor inmana in cadru festiv la inceputul anului scolar 2013-2014.
Premii-Sponsorizare suplimentare pentru 30 de unitati scolare care au incheiat Contractul de parteneriat al Centrului Comper cu Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45. Premiile se acorda prin tragere la sorti si constau in cate 50 de carti pentru un numar de 30 de scoli, indiferent de numarul elevilor inscrisi in concurs. Cele 30 de unitati de invatamant vor fi anuntate public pe site-ul concursului in data de 1 iulie 2013, iar premiile se vor expedia la inceputul anului scolar 2013-2014.
Adeverinte de participare
Mentorii participanti la editia 2012-2013 a Concursurilor Comper au posibilitatea de a genera (in format PDF) si de a imprima adeverintele care certifica participarea la concurs. Dupa logarea in contul de mentor accesati butonul "Adeverinte mentori" -> "Adeverinta mentor Editia 2012-2013" -> "Etapa I" / "Etapa I" / "Etapa Nationala".
Mentorii participanti la editia 2012-2013 a Concursurilor Comper au acum posibilitatea de a genera adeverinte si diplome de participare pentru alte cadre didactice care au participat (indirect) la organizarea concursului (director, director adjunct, cadre didactice care s-au ocupat de pregatirea elevilor sau au supravegheat etc.).
Pentru a inregistra un cadru didactic si a-i genera adeverinta/diploma, un mentor trebuie sa urmeze, in ordine, pasii:
Logare in contul de mentor;
Accesati butonul "Date mentor"; in sectiunea "Adaugare profesori" accesati butonul "Adauga profesor colaborator";
Verificati (obligatoriu) in lista cadrelor didactice existente daca numele cadrului didactic a fost deja inregistrat de un alt coleg al dvs. Va rugam sa nu introduceti dubluri!
Adaugati datele cadrului didactic, prin completarea campurilor formularului. Atentie! Toate campurile sunt obligatorii, datele cerute fiind ale cadrului didactic nou inregistrat (nu ale mentorului care adauga).
Adeverinta/diploma cadrului didactic inregistrat de un mentor se va genera automat in lista adeverintelor/diplomelor mentorului respectiv ("Adeverinte mentori" -> "Adeverinta mentor Editia 2012-2013"; "Genereaza diplome" -> "Diplome profesori adaugati").

Va multumim!

Echipa COMPER

www.concursurilecomper.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu