joi, 26 iunie 2014

Simona Halep joacă diseară la Wimbledon, în turul II

Românca Simona Halep joacă diseară, 26 iunie, în turul al doilea la Wimbledon, meci transmis live de Digi Sport. Ea o va întâlni pe ucrainianca Lesia Ţurenko, locul 170 WTA. Meciul Simonei este programat ultimul pe terenul numărul 2.
     În primul tur, Simona a făcut o demonstraţie de forţă când a jucat aproape perfect şi a învins-o fără probleme pe brazilianca Pereira, scor 6-2, 6-2.
   Ajunsă la 25 de ani, Ţurenko nu a avut nici o performanţă notabilă la turneele de Mare Şlem, ajungând o singură dată în turul III la Australian Open.
   La Wimbledon nu a trecut de turul secund, situaţie în care se află chiar şi Simona Halep, însă  Simona o domină la meciurile directe. Simona Halep a jucat deja de 3 ori împotriva ucrainencei, învingând-o de fiecare dată. Prima dată au jucat în 2009, la un turneu mai slab cotat în Polonia. Apoi s-au întâlnit la Linz unde Ţurenko s-a retras la 3-0 pentru Simona în primul set, în timp ce anul trecut s-au duelat la Hertogenbosch, iar românca s-a impus din nou. Simona urma să şi câştige turneul din Olanda anul trecut. De altfel, Simona nu a pierdut nici un set împotriva adversarei din Ucraina.
   Ce putem spune înaintea partidei, decât, cu toată puterea: HAI SIMONA!!!


                                                                                            G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu