vineri, 27 noiembrie 2015

Agenda săptămânii 30 noiembrie – 5 decembrie la Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" Baia Mare


În conformitate cu Legea 147/2012 zilele de luni, 30 noiembrie şi marţi, 1 decembrie, sunt libere.
În această perioadă biblioteca va fi închisă.

Miercuri, 2 decembrie
ora 10, Sala de conferinţe
Asociaţia Yellow Shirts, în calitate de partener al proiectului „Youth Marketing Leaders for Sustainable development”, realizează o campanie de diseminare a rezultatelor acestui proiect, în vederea promovării conceptului de dezvoltare sustenabilă, în rândul comunităţii locale.
Cu această ocazie va avea loc seminarul de informare în vederea unei prezentări interactive pe tema dezvoltării sustenabile şi a rolului asociaţiilor non-guvernamentale în atingerea obiectivelor dezvoltării sustenabile la nivel local.

Joi, 3 decembrie
ora 17, Sala de conferinţe
Crucea Roşie - şedinţă

Vineri, 4 decembrie
ora 15, Sala de conferinţe
Şcoala gimnazială Baia Sprie organizează sceneta „Copiii – Florile pământului”.
Coordonator: prof. Aurica Bâlc

Sâmbătă, 5 decembrie
ora 10, Sala de conferinţe


Asociaţia Angelis vă invită la prezentarea “Îngerii şi miracolul vieţii”, care va avea loc la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” Baia Mare. Prezentarea este susţinută de psih. Felicia Toniţă, autor al cărţii “Îngerii şi miracolul vieţii. Despre cauzele bolilor şi îndreptarea prin rugăciune”.

DETALII : 


INVITAȚIE



Stimate Domn/ Stimată Doamnă,

Asociaţia Yellow Shirts, în calitate de partener al proiectului „Youth Marketing Leaders for Sustainable development”, realizează o campanie de diseminare a rezultatelor acestui proiect, în vederea promovării conceptului de dezvoltare sustenabilă, în rândul comunităţii locale.
Proiectul “Youth Marketing Leaders for Sustainable Development” a avut ca obiectiv principal dezvoltarea atribuţiilor de marketing al asociaţiilor de tineret din sectorului civic cu privire la cei trei piloni ai dezvoltării sustenabile: social, economic, ecologic. Activităţile proiectului au loc in perioada ianuarie-decembrie 2015, Rep. Macedonia și tările partenere, respectiv România, Australia, Bulgaria, Croația, Cehia, Gana, Grecia, Italia, Kazakhstan, , Kirgistan, Polonia, Slovacia și Turcia.
În acest context, vă invităm să luaţi parte la seminarul de informare ce va avea loc în data de 02.12.2015, între orele 10:00 – 12:30, în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” în vederea unei prezentări interactive pe tema dezvoltării sustenabile şi a rolului asociaţiilor non-guvernamentale în atingerea obiectivelor dezvoltării sustenabile la nivel local.
Menţionăm că limba lucru pe durata seminarului va fi limba engleză, seminarul fiind deschis și voluntarilor străini din Baia Mare.
Vă rugăm să confirmaţi disponibilitatea de a participa la seminar, precum ş numele şi datele de contact ale persoanei desemnate să participe prin e-mail la adresa yellow_shirts_ro@hotmail.com sau prin telefon la numărul 0741249264, până cel târziu 1 Decembrie 2015, ora 18:00. Persoana de contact este dra. Andreea Căplescu, preşedintele Asociaţiei Yellow Shirts.


Cu deosebită consideraţie,
Echipa Yellow Shirts

Comunicat de presă



Asociaţia Angelis vă invită la prezentarea “Îngerii şi miracolul vieţii”, care va avea loc la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” Baia Mare, sambătă, 5 decembrie 2015, orele 10 – 13.30. Prezentarea este susţinută de psih. Felicia Toniţă, autor al cărţii “Îngerii şi miracolul vieţii. Despre cauzele bolilor şi îndreptarea prin rugăciune”.
 Omul timpurilor noastre înţelege deja că există o strânsă legătură între boala corpului şi psihicul său, care are anumite perturbări. Vindecarea este un proces complex, care se realizează pe mai multe planuri. Corpul are nevoie de o alimentaţie sănătoasă, de intervenţii medicale de multe ori, de odihnă, de tratamente alternative uneori, în funcţie de caz şi de boală. Psihicul însă are nevoie în primul rând de desluşirea cauzei, acceptarea ei şi îndreptarea corespunzătoare.

Durerea reprezintă unul dintre mijloacele pe care corpul ne atrage atenţia că este bine să ne oprim pentru a conştientiza ce nu este în regulă şi a face schimbările necesare. Indiferent de natura durerii, ea este “strigătul” unui sentiment profund de vinovăţie, teamă sau suferinţă, care vrea să iasă la lumină. Rostul durerii este unul pozitiv; putem alege să o îngropăm cu medicamente sau să-i ascultăm avertismentul, descoperind cauza şi rezolvând-o.

Odată cu decodificarea mesajului durerii, descoperim ceea ce doreşte ea să ne transmită, în funcţie de localizarea şi intensitatea ei. E ca şi cum am începe să comunicăm cu propriul corp, căutând să-l înţelegem şi să-l ajutăm să fie funcţional, eliberându-l de poveri inutile şi oferindu-i hrana de care are nevoie pentru a se regenera (bucurie, armonie, frumuseţe, gânduri luminoase, iertare, înţelegere, blândeţe, iubire, etc).







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu