marți, 24 noiembrie 2015

Declarații la finalul meciului Știința Explorări - Tomis Constanța 3-2

 Sergiu Stancu (Tomis Constanța): Din păcate am pierdut această partidă, pe care noi speram să o câștigăm. Am și condus în mare parte din meci și amărăciunea este cu atât mai mare. Campionatul este destul de echilibrat, echipele s-au întărit și vor fi foarte multe surprize. Va fi foarte interesantă lupta pentru intrarea în play-off-ul campionatului.
Florin Bălhăceanu (Știința Explorări): A fost o nebunie de meci și mă bucur că am reușit să le oferim suporterilor această victorie frumoasă. La 2-1 pentru ei am reușit să revenim în joc și mă bucur că noi am dat dovadă de tărie de caracter și nu am cedat în momentele grele ele meciului.
 Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Pentru noi este un rezultat excelent. Tomis rămâne o echipă bună a campionatului. Deși am evoluat destul de crispat, cred să scorul reflectă realitatea de pe teren. Eu am emoții tot timpul, chiar și când conducem cu 2-0, dar cred că putem juca mult mai bine. Am avut anumite scăderi în joc, pe care adversarii noștri le-au taxat, dar repet încă o dată, eu cred că am câștigat pe merit acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu