marți, 17 noiembrie 2015

O FAPTĂ BUNĂ DE CRĂCIUN 2015

Crăciun... emoţie, culoare, zâmbet, oameni dragi în jurul bradului, cadouri, căldura unui cămin fericit – şi totuşi nu toată lumea are parte de aşa ceva. În aceste momente ne gândim cât de binecuvantaţi suntem toţi cei care avem o familie, cei care avem părinţi care ne aşteaptă cu drag acasă, şi mulţumirile noastre vin sub forma dăruirii timpului nostru pentru a aduce o bucurie şi semenilor noştri.

Inca din anul 2012, am ales sa aducem zambetul pe fetele copilasilor de la Casele de tip familial din Baia Mare, care apartin Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures, si an de an am reusit acest lucru minunat, datorita unor oameni exceptionali pe care i-am intalnit cu ocazia acestui proiect caritabil. Anul acesta, suntem la editia cu numarul IV si speram sa continuam multi ani de acum incolo sa ajutam IMPREUNA si sa crestem alaturi de prietenii nostri, insuflandu-le solidaritate, speranta si incredere intr-un viitor cu mult mai bun.

Vom aduna hainute, incaltaminte, rechizite, jucarii, alimente, dulciuri si bani pentru copiii de la cateva case de tip familial (4-5 in functie de amploarea donatiilor). Cei care doriti sa donati piese de mobilier sau electrocasnice, precum si orice alte bunuri spre folosinta acestor sufletele dragi, va rugam sa ne scrieti in privat (Silvia Moldovan/Florina Ioana Walter/Alexandra Suciu) sau pe pagina eveniment-ului https://www.facebook.com/events/426447440813227/

În altă ordine de idei, dacă vă întâlniţi cu Moş Crăciun, să-i spuneţi că îl căutam si noi, pentru a ne însoţi în prag de sărbătoare, pe la casele copiilor mai sus amintiţi.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare să facem împreună o faptă bună de Crăciun!

„Un vis pe care îl ai singur este doar un vis. Însă un vis pe care îl ai alături de mai mulţi este realitate.”


Vă mulţumim din suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu