marți, 26 decembrie 2017

Ce face fotbalul mare din noi!

Supărat că Real Madrid a pierdut El Clasico, un suporter din Arad şi-a incendiat propria casă. Repetăm, un bărbat din Arad, în vârstă de 70 de ani, fan adevărat al lui Real Madrid, şi-a incendiat casa supărat că favoriţii au fost învinşi pe Santiago Bernabeu, scor 3-0, de marii rivali de la Barcelona.


 Supărat că Real Madrid a pierdut El Clasico, un suporter din Arad şi-a incendiat propria casă
Conform ghidularadean.ro, în ajunul Crăciunului bărbatul s-a închis în casă, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului şi l-a aruncat în sobă.

Salvarea acestuia a venit din partea femeii care l-a luat în întreţinere pe bătrân. Aceasta a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă.

Din cauza faptei, bărbatul se va alege cu dosar penal pentru distrugere, el urmând să fie expus şi unei expertize psihiatrice. Doamne, Doamne!!!

Nota noastră. Noroc cu fotbalul din Liga I că nu ne produce asemenea sentimente negative!Dar,  după unele meciuri ale Botoşaniului, Concordiei sau Viitorulului cu FCSB a lui Nea Gigi, poate că ar trebui să mergem măcar la medicul de familie ori la pshiatru! Cu condiţia să fim  suporteri ai CFR+ului Cluj Napoca, Universităţii Craiova sau Dinamo Bucureşti!!!!


                                                                                            C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu