joi, 28 decembrie 2017

Ronald Gavril este încrezător înaintea meciului din cu Benavidez: „Ştiu că pot câştiga de această dată!”

Pugilistul român Ronald Gavril este increzator inaintea meciului din luna februarie cu David Benavidez, el afirmand ca stie ca de aceasta data il poate invinge pe american, informeaza worldboxingnews.net. 
"Abia astept sa intru din nou in ring si sa castig centura. I-am invatat rapid planul de joc la primul meci, l-am blocat bine si intentionez sa procedez la fel. Este puternic si rapid, dar sunt pregatit pentru orice plan va avea. Stiu ca pot castiga de aceasta data. Acum ma pregatesc mai intens. Nu il pot lasa sa castige. Unii oameni spun ca eu am fost castigatorul in septembrie. Tot ce pot face este sa fiu pregatit. Le multumesc lui Floyd Mayweather si lui Leonard pentru ca am inca o oportunitate de a boxa cu Benavidez. Este un pugilist mare si un adversar dificil. Cu siguranta va fi un meci mare", a spus Gavril.
Pugilistul Ronald Gavril a fost invins la puncte, in septembrie, la Las Vegas, de americanul David Benavidez, intr-un meci pentru centura WBC la categoria supermijlocie. Doi arbitri l-au vazut invingator pe american, iar unul pe roman: 116-111, 111-116, 117-111. Gavril l-a trimis la podea pe adversarul sau in runda a 12-a, ultima, dar nu decisiv, astfel ca Benavidez s-a ridicat si a continuat lupta, castigand la puncte si devenind cel mai tanar campion mondial la box profesionist, la 20 de ani. 
David Benavidez avea inaintea acestui meci 18 victorii, dintre care 17 KO, si nicio infrangere, in timp ce Ronald Gavril (31 de ani) avea tot 18 succese, din care 14 KO, dar si un meci pierdut. Gavril si Benavidez vor mai fi adversari o data, la 17 februarie 2018. 


HotNews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu