luni, 26 iunie 2017

Caravana Unirii, coordonată cu Ministerul Educaţiei de la Chișinău

Caravana Unirii, organizată de asociaţia unionistă "UNIREA - ODIP" capătă din ce în ce mai mare amploare. Astfel, Ministerul Educaţiei de la Chișinău a avizat pozitiv demersul celor de la ODIP şi va ajuta la coordonarea proiectulu, transmite www.libertv.md, preluat de Romanian Global News.
"În urma unei întrevederi cu viceministra Elena Cernei de la Ministerul Educației - Caravana Unirii a fost coordonată și a primit aviz pozitiv. Astfel, timp de 6 săptămâni - 11 raioane vor fi vizitate de unioniști și vor fi promovate valorile naționale românești, precum Ion şi Doina Aldea-Teodorovici, Grigore Vieru, Mihai Eminescu şi aşa mai departe", a declarat Vlad Bileţchi, preşedintele ODIP.
Menţionăm că cea mai mare caravană a Unirii va avea loc în perioada 1 iulie - 13 august 2017. Sute de tineri vor vizita 13 raioane ale Republicii Moldova şi vor informa oamenii cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România. Primul tur va avea loc în perioada 1 - 8 iulie 2017, iar tinerii vor vizita raioanele Ialoveni şi Hânceşti. Pentru mai multe detalii şi pentru a vă înscrie în cadrul proiectului, https://odip.md/traieste-cea-mai-tare-experienta-a-verii-vino-cu-noi-in-caravana-unirii/

                                                                                     ROMANIA GLOBAL NEWS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu