vineri, 23 iunie 2017

Comunicat de presă - Infrastructura rutieră din zona Clujului - la raport

 Deputatul PSD Marius Sorin Bota, invitat aseară la o emisiune tv, a declarat că incompetenții care conduc și au condus de-a lungul anilor C.N.A.D.N.R., gestionând proiectele,  au reușit să facă cea mai mare bază de agrement din Europa și din lume prin realizarea primei infrastructuri necesare competițiilor de liniuțe.
”Cu siguranță vor și încasa bani frumoși dacă vor organiza asemenea competiții oficiale. Mă refer aici la tronsonul de autostradă de la Gilău la Nădășel care este finalizat, însă nu este racordat la restul autostrăzii pentru că nu este licitat și podul peste Someș.  Probabil că așa a vrut cineva cineva - nu spui cine... persoană însemnată...” vorba lui Caragiale” a declarat deputatul.
De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni a fost  ridicată problema sistematizării circulației și a rezolvării problemelor de trafic din municipiul  Cluj-Napoca. ”Clujul nu are o perspectivă clară, nici măcar o strategie, cu privire la rezolvarea problemelor infrastructurii de transport care, la acest moment, se dovedește a fi subdimensionată, iar în următorii 5 ani nu există perspectivele unei îmbunătățiri a circulatiei ci, dimpotrivă, o creștere a aglomerației în municipiul Cluj- Napoca și împrejurimi. Administrația publică locală este lipsită total de realism și viziune. Ca zonă metropolitană, Clujul și localitățile din imprejurimi au, de altfel, bani suficienți să dezvolte această infrastructură. Consider că ar putea  fi studiată inclusiv varianta unei linii de metrou pe traseul Florești - Cluj-Napoca - Apahida”, a punctat deputatul Marius Sorin Bota.



Cabinetul deputatului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu