joi, 29 iunie 2017

COD ROŞU de intervenţie în Argeş: Un camion cu 13 militari a căzut într-o râpă din Dâmbovicioara. Sunt trei militari decedaţi!

Un camion în care se aflau mai mulţi militari a căzut, joi seara, într-o râpă din localitatea argeşeană Dâmbovicioara. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. MApN a anunţat că în camionul răsturnat se aflau 13 militari. Trei militari au murit, şapte au fost transportaţi la spitalul din Câmpulung şi doi la Braşov.

Premierul Mihai Tudose s-a arătat nemulţumit de modul în care s-a intervenit la accidentul în care a fost implicat un camion cu militari, spunând că echipajele, care intervin de câteva ore, nu au fost dotate cum trebuie, în timp ce Raed Arafat încă se află în elicopter spre locul accidentului.

”Nu reuşesc să iau legătura cu domnul Arafat, înţeleg că este încă în elicopter. (...) Oamenii au făcut tot ce e omeneşte posibil. Îi mulţumesc domnului ministru al Apărării,Ţuţuian, care a ajuns repede şi a plecat tot din Bucureşti. Înţeleg că domul Arafat încă e pe drum”, a declarat premierul Mihai Tudose, la Digi24.

Adrian Ţuţuianu, ministrul Apărării Naţionale, a declarat pentru MEDIAFAX că în camionul care a căzut, joi seara, într-o râpă în judeţul Argeş se aflau 13 persoane. Pasagerii erau militari ai Batalionului 30 Vânători de Munte din Câmpulung. Unii dintre ei au fost internaţi la Câmpulung Muscel iar alţii au fost transferaţi la Spitalul Militar Bucureşti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu