marți, 27 iunie 2017

Cursuri si simpozioane internationale in REPUBLICA MOLDOVA si UNGARIA- 1 si 8 iulie 2017


Noi cursuri si simpozioane internationale conform noii metodologii de concurs pe domeniul stiintelor educatiei!Doriti sa va completati CV-ul cu specializari internationale pentru concursul de directori sau pentru alte evaluari? Va invitam in luna iunie sa participati la doua  stagii de pregatire pe domeniul stiintelor educatiei in  Republica Moldova si Ungaria! Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, Euro Personal SRL va organiza in luna IUNIE 2017 cursuri si simpozioane pe Strategii Educationale Europene astfel:
  • 1 iulie – Republica Moldova – pret curs/ simpozion – 500 de lei (pret pachet – 800 de lei)
  • 8 iulie – Ungaria – pret curs/ simpozion – 500 de lei (pret pachet – 800 de lei)
Va asteptam la ultimele inscrieri inainte de concurs.
Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0748.687.407 sau pe email la: euro_personal@yahoo.com pentru Republica Moldova, respectiv laeuro_personal.oradea@yahoo.com pentru Ungaria.
Despre Euro Personal
Euro Personal desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu