vineri, 23 iunie 2017

Tudor Chirilă: "O ţară întreagă e călcată în picioare de un singur om. De ce nu sunt în stradă mai mulţi oameni ca în februarie?!"

România e călcată în picioare "de un singur om", Liviu Dragnea, iar ceea ce se intampla zilele astea este mai rau decat ce s-a intamplat in februarie, cand a fost adoptata OUG13, si cu toate astea oamenii nu ies in strada, remarca artistul si muzicianul Tudor Chirila, care propune o noua lege a lustratiei.


Intr-o postare pe Facebook care a adunat rapid aproape 10.000 de likes, Tudor Chirila comenteaza criza politica generata de scandalul dintre aripile PSD, incheiata prin demiterea propriului guvern prin motiune de cenzura.
"Tot ce se intampla zilele astea sub ochii nostri scarbiti si stupefiati este MULT mai rau decat ceea ce s-a intamplat in februarie la ceas de noapte. O tara intreaga este calcata in picioare de un singur om. O mascarada fara nicio cusatura se desfasoara nestanjenita.
Romania este pur si simplu sugrumata, strivita de luptele pentru putere dintr-un partid de penali. Alt partid populat de penali (PNL) asista neputincios de pe margine. USR nu are penali, dar nu reuseste sa devina partid. Alte partide adapostesc alti penali. Tara este aproape de haos legislativ si administrativ. Oamenii sunt debusolati. Si atunci, ma intreb: oare de ce nu sunt de doua ori mai multi oameni in strada decat in februarie cu o cerere simpla?", a postat joi seara pe 
Facebook Tudor Chirila
Artistul propune ca solutie pentru actuala criza adoptarea unei noi legi a lustratiei: "niciun condamnat penal in functie publica".
"Sau orice revendicare de bun simt care sa elibereze politica si administratia romaneasca de acesti ticalosi fara scrupule. Pentru ca, altminteri, o sa ne ducem zilele intr-o tara in care suntem zilnic scuipati in fata de catre ei", a mai scris, printre altele, indragitul artist.


Postarea a strâns în mai puţin de 24 de ore peste 1.500 de shares şi 210 comentarii.

Autor: camelia Badea
Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu