sâmbătă, 17 iunie 2017

Începe a doua ediţie “Let's Share & Care!”



Dăm cu bucurie startul celei de-a doua ediții a proiectului "Let's Share & Care!", prin care susținem copiii din comunități mai puțin dezvoltate, cu o rată mare a abandonului școlar, dar și combaterea risipei prin refolosirea resurselor.
În perioada 19 – 30 iunie, sediul nostru se va umple din nou de cutii cu donații! În ediția anterioară, 42 de companii, 6 unități de învățământ și peste 11 donatori individuali s-au implicat în proiect. Atât de la companii, cât și de la donatori individuali am reușit să strângem 2,6 tone de donații.
Dacă vrei să îți înscrii compania în proiect, scrie-ne la sustin@letsdoitromania.ro sau sună-ne la 0756 511 222. Dacă vrei să donezi lucrurile pe care nu le mai folosești, hai la sediul nostru din str. Paul Greceanu, nr. 26A, sector 2, București.
Let's Do It!
 
Citește mai mult
Premiul I pentru “Let’s Do It, Danube!” la Gala Societății Civile

Luni seară, la Teatrul Național București, a avut loc ediția aniversară de 15 ani a Galei Societăţii Civile, cea mai importantă competiţie care premiază activitatea sectorului non-profit din România.
Am fost premiați pentru ambele proiecte înscrise în concurs:premiul I la „Proiecte pentru tineret”, cu “Let’s Do It, Danube!” și premiul III la “Comportament civic si participare publică”, unde au fost înscrise 14 proiecte, cu “Let`s Do It! Mobile App”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu