marți, 3 iulie 2018

Anglia se califică în sferturile CM după executarea loviturilor de la 11 metri

Reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Moscova, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, selecţionata Columbiei, în optimile competiţiei. Este pentru prima oară când englezii reușesc o calificare în fazele superioare ale unui campionat mondial de fotbal după un duel la penalty-uri cu adversarul.


La finalul primelor 90 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.
Pentru Anglia a marcat Harry Kane, din penalti, în minutul 57, iar pentru Columbia a înscris Yerry Mina, în minutul 90+3. A fost încă un meci la acest campionat de fotbal în care situația se schimbă radical în ultimele clipe ale jocului, după ce soarta partidei părea pecetluită.
Kane a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al lui Carlos Sanchez chiar asupra atacantului de la Tottenham. Mina a adus egalarea în minutul 90+3, după ce a marcat cu capul după un corner, scrie News.ro. De altfel, atacantul Harry Kane a fost desemnat jucătorul meciului Anglia - Columbia.
La loviturile de departajare pentru Anglia au transformat Kane, Rashford, Trippier şi Dyer, în timp ce Henderson a ratat.
Pentru Columbia au transformat Falcao, Cuadrado, Muriel, în timp ce Uribe şi Bacca au ratat.
În sferturile de finală, Anglia, antrenată de Gareth Southgate, va lupta pentru un loc în semifinale cu Suedia. Meciul este programat pe 7 iulie, la Samara.

PROGRAMUL PARTIDELOR DIN SFERTURILE DE FINALĂ

Vineri:

ora 17.00: Uruguay - Franţa (Nijnîi Novgorod)

ora 21.00: Belgia - Brazilia (Kazan)

Sâmbătă:

ora 17.00: Suedia - Anglia (Samara)

ora 21.00: Rusia - Croaţia (Soci).


                                                                             Cristi SOMESAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu