luni, 2 iulie 2018

Cupa Mondiala 2018: Belgia revine de la 0-2 si castiga in ultimele secunde meciul cu Japonia

Belgia s-a calificat, luni seara, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa o revenire fantastica in "optimea" cu Japonia.
"Diavolii rosii" s-au impus cu 3-2, golul victoriei fiind marcat in ultimele secunde ale intalnirii.

In sferturile de finala, Belgia va intalni Brazilia, intr-un meci ce se anunta incendiar.

Belgia pornea ca favorita certa in jocul cu Japonia, care era vazuta ca o victima sigura a jucatorilor pregatiti de Roberto Martinez in drumul spre confruntarea din sferturi cu brazilienii. N-a fost, insa, in niciun caz vorba de asa ceva.

Niponii, ajunsi in optimi gratie cartonaselor mai putin primite, au stat excelent in teren si au fost la un pas sa produca o surpriza de proportii.

Dupa o prima repriza dezamagitoare, lipsita de ocazii mari, partea secunda a fost una incantatoare si plina de dramatism.

La doar 3 minute de la reluarea meciului, asiaticii au deschis scorul prin Haraguchi, care a finalizat un contraatac de manual.

Gluma s-a ingrosat si mai mult pentru belgieni dupa alte 4 minute, cand Inui a marcat cu un sut superb din afara careului. Cu doar doua minute inainte, Hazard a izbit bara cu un sut din interiorul careului.

Selectionerul Roberto Martinez a mutat, insa, decisiv, introducandu-i in teren pe Fellaini si Chadli, iar belgienii au intors incredibil scorul.

Mai intai, in minutul 69, fundasul Vertonghen a inscris cu capul dupa ce Kawashima si Nagatomo s-au intrecut in greseli.

Apoi, peste alte cinci minute, Hazard a centrat din partea dreapta, iar nou-intratul Fellaini a egalat cu o lovitura de cap din centrul careului.

Golul victoriei a venit in ultimele minute ale prelungirilor, cand, pe contraatac, belgienii au dat lovitura printr-un alt jucator introdus dupa pauza, Nacer Chadli.

Cu trei goluri marcate in ultimele 25 de minute, Belgia ajunge in sferturi, unde insa nu va avea nicio sansa contra lui Neymar si compania, daca va repeta erorile defensive din aceasta seara. ZIARE.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu