luni, 2 iulie 2018

Două victorii româneşti fantastice la Wimbledon!


Sorana este prima româncă ajunsă în turul doi la Wimbledon 2018, după ce a trimis-o acasă pe Magdalena Rybarikova, cap de serie numărul 19, semifinalistă la Wimbledon în anul 2017. 
Cîrstea, în vârstă de 28 de ani (numărul 51 WTA), s-a impus în două seturi: 7-5, 6-3. 48 de minute a ţinut primul set, în care Sorana a câştigat trei game-uri consecutive, două pe serviciul advers, iar târgovişteanca şi-a acontat primul set cu 7-5. Cîrstea şi-a menţinut ritmul bun şi în setul secund, iar după 42 de minute, Sorana s-a calificat în turul doi la Wimbledon.



Alexandra Dulgheru a semnat a doua victorie pentru România, la capătul unui meci de trei seturi încheiat en-fanfare în faţa stângacei cu lipici la aşi, Kristyna Pliskova, 6-4, 1-6, 6-2.
Venită din calificări, Alexandra Dulgheru a prestat un joc de senzaţie în faţa locului 77 WTA. Sportiva din România a câştigat primul set după 38 de minute, 6-4. Problemele Alexandrei au apărut în setul secund, dominat clar de cehoaică, 1-6, dar bucureşteanca a fost mult mai proaspătă în setul decisiv şi s-a impus cu 6-2.

                                                            Cristi SOMEŞAN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu