joi, 20 iunie 2013

Comunicat de presă

Senatorul Sorin Bota pledează pentru continuarea activităţii Judecătoriei Tg. Lăpuş, respectiv a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Lăpuş

Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, l-a interpelat pe ministrul justiţiei, Robert -  Marius Cazanciuc, cu privire la situaţia judecătoriei Tg. Lăpuş, propusă pentru a fi desfiinţată.
Senatorul maramureşean s-a adresat domnului ministru în speranţa găsirii unei soluţii juste şi echitabile  a problemei care afectează în egală măsură, întreaga populaţie arondată spre competentă soluţionare Judecătoriei Tg. Lăpuş, cât şi personalul instanţei, în cazul desfiinţării sau încetării activităţii Judecătoriei Tg. Lăpuş, respectiv a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Lăpuş.
„Tocmai pentru că scopul reformei în justiţie ar trebui să îl reprezinte degrevarea de atribuţii a instanţelor mari în favoarea instanţelor cu număr mai mic de dosare, pentru buna desfăşurare a actului de justiţie şi pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, consider că motivele expuse în nota de sustinere anexată inerpelării depuse, sunt în sprijinul locuitorilor zonei Ţării Lăpuşului, într-un număr de aproximativ 60.000, care nu merită să fie lipsiţi de serviciile oferite de Judecătoria Tg.Lăpuş şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg.Lăpuş”, a declarat senatorul Bota.
Anexat inerpelării a fost depus şi un memoriu, întocmit de reprezentanţii judecatoriei Tg. Lăpuş, conţinând o serie de motive în favoarea continuării activităţii celor două instituţii în oraşul Tg.Lăpuş.

                                                       Cabinetul senatorului 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu