sâmbătă, 24 august 2013

INVITAŢIE PENTRU ROMÂNII DIN CANADA

La Montreal, ne pregătim de  marea sărbătoare a Limbii Române, împreună cu personalități canadiene care vorbesc, spre cinstea noastră, limba lui Eminescu, precum și cu alți canadieni prieteni.  Este un prilej de bucurie și clamăm de pe acum :  LA MULȚI ANI ZILEI LIMBII ROMÂNE pe 31 august !
         Vă invităm în Piața României, lângă Eminul nostru, să fiți prezenți  cu sufletul, gândul sau în persoană, după cum veți putea. Programul sarbătorii de la Montreal, în rezonanță cu cel de langă Sfinxul din munții Bucegi, coordonat național și internațional de maestrul Corneliu Leu, poate fi citit  pe coperta 2 a revistei Destine Literare, pe care v-o oferim cu drag.  O puteți accesa prin link-ul :
 În plus, revista poate fi citită  și de la site-ul Asociației Canadiane a Scriitorilor Români (ACSR) :    http://www.scriitoriiromani.com/
 Lectură plăcută și încă odată – La mulți ani și să ne trăiască Limba Română !
                                                                Cu respect,
                                         Alexandru Cetățeanu
                                            Președinte al ACSR


Un comentariu:

  1. Superba manifestare de patriotism, dragoste de limba si de tara. Multumim din inima organizatorilor acestei activitati culturale care a pus impreuna vorbitori si iubitori de limba romana, din mai multe continente.
    Speram ca in viitor vom intalni si mai multi -
    vorbim romaneste - langa bardul nostru din Ipotesti.
    Juli D.

    RăspundețiȘtergere