marți, 27 august 2013

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, dupa ce aseară  a terminat la egalitate, scor 2-2, intalnirea disputata în Polonia cu Legia Varsovia, în manşa secundă a playoff-ului.
Cum partida tur, jucata saptamana trecuta la Bucuresti, s-a incheiat cu scorul de 1-1, campioana Romaniei a obtinut biletele pentru grupele celei mai importante competitii intercluburi din Europa gratie golului in plus marcat in deplasare.
Ce meci a fost la Varsovia! Steaua se afla din nou printre cele mai bune echipe ale Batranului Continent dupa un meci cu adevarat nebun.
Fara Chiriches, lasat in afara lotului pentru a nu se accidenta si rata transferul la Tottenham, Laurentiu Reghecampf a inceput meciul cu acelasi "11" ca la Bucuresti si a avut un start de partida fantastic.
Dupa numai 7 minute, la primul atac al partidei, Steaua a deschis scorul. A marcat Stanciu cu un sut la coltul lung, dupa o pasa superb a lui Tanase.
La doar doua minute dupa aceasta reusita, "ros-albastrii" au punctat din nou. Filip a recuperat o minge la mijlocul terenului, i-a pasat lui Piovaccari (foto), iar italianul, protagonistul acestei intalniri, a marcat pe sub portarul polonezilor.
A fost golul care i-a trezit pe polonezi si care a facut-o pe Steaua sa se refugieze in aparare. Au urmat atacuri peste atacuri ale gazdelor, care au gasit golul in minutul 27, prin Radovic.
Pe final de repriza, Steaua a mai iesit din aparare si putea sa mai marcheze o data, prin Filip sau Tanase. N-a fost sa fie, asa ca la cabine s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru Steaua.
Repriza a doua a inceput sub dominatia gazdelor, dar Steaua s-a inchis bine si baietii lui Jan Urban n-au reusit sa-si creeze mari ocazii de gol. Atunci cand totusi s-au apropiat periculos de poarta lui Tatarusanu, in special prin tanarul Kosecki - care s-a distrat cu Georgievski, s-au lovit de cuplul Gardos - Szukala.
Vazand ca echipa nu mai reuseste sa iasa din propria jumatate, Reghecampf l-a scos pe Stanciu si l-a introdus pe Cristea, iar "Printul" a preluat fraiele jocului si finalul a fost lipsit de emotii.
Din pacate, in loc sa fie 3-1 pentru Steaua, care a irosit prin Filip o ocazie monumentala, s-a facut 2-2 la ultima faza a meciului, Rzezniczak marcand pentru polonezi dupa o faza confuza in careul lui Tatarusanu.
3-3 la general, dar Steaua merge mai departe gratie golului marcat in deplasare si asteapta acum tragerea la sorti de joi, 29 august.Ziare.Com



                                                                           Cristi Someşan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu