miercuri, 28 august 2013

INVITAŢIE UEFISCDI

Stimata doamnă,
Stimate domnule,

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii – UEFISCDI coordoneaza proiectul „Elaborarea Strategiei Nationale in domeniul cercetarii, dezvoltarii tehnologice si inovarii pentru perioada 2014-2020”, finantat de Ministerul Educatiei Nationale. Proiectul este implementat impreuna cu un consortiu format din 11 parteneri si 141 parteneri asociati, reprezentand organizatii de cercetare, institute de invatamant superior si companii cu activitate de cercetare. (Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul proiectului la adresa: http://www.cdi2020.ro.)
Intregul proces de implementare a proiectului, al carui scop este elaborarea unui pachet strategic complet (strategie, plan national, program operational sectorial), are o dimensiune participativa si va respecta principiile dialogului, comunicarii si consultarii tuturor grupurilor interesate si afectate de rezultatele proiectului.
In aceasta etapa are loc consultarea nationala pentru definitivarea prioritatilor de specializare inteligenta (smart specialisation) pentru cercetarea, dezvoltarea si inovarea (CDI) din Romania in intervalul 2014-2020. Pana in prezent, 13 paneluri de experti pe tot atatea domenii au identificat si definit subdomenii de CDI prioritare. Propunerile de subdomenii prioritare fac obiectul consultarii extinse in urma careia vor rezulta recomandari privind prioritatile strategice de CDI pentru Romania in perioada mentionata.
Avand in vedere implicarea dumneavoastra in activitati de cercetare si inovare, experienta si expertiza dvs., consideram ca participarea dumneavoastra la consultare este importanta pentru a asigura un proces cat mai impartial si mai bine argumentat de definire a prioritatilor viitoarei strategii de CDI.
Va invitam sa fiti parte activa a acestui proces completand chestionarul online.
Link-ul de mai sus este personalizat, iar chestionarul este nominal. Chestionarul ofera toate informatiile suplimentare necesare si este asociat adresei de e-mail pe care ati primit acest mesaj. Va rugam sa nu transmiteti mai departe invitatia de participare.
Va rugam sa completati chestionarul pana la data de 2 septembrie 2013.
Daca ati mai primit aceasta invitatie si i-ati dat deja curs, ne cerem scuze si va rugam sa ignorati acest mesaj.

In speranta unei colaborari fructuoase,

Cu deosebita stima, Anton Anton                                                            

                                Adrian Curaj

P.S. Puteti accesa chestionarul online doar pana pe data de 2 septembrie si va invitam sa participati la consultare sau, daca ati inceput deja completarea, sa o finalizati.
Puteti accesa chestionarul din link-ul de mai jos:
http://prioritatismart.cdi2020.ro/Account/Login.aspx?login=146c730c-dd02-41d0-9676-509c92203996
In cazul in care accesati pagina relevanta pentru prima data, va trebui sa va creati un cont nou cu datele de contact si o parola aleasa de dumneavoastra, pe care le veti utiliza pentru orice accesare ulterioara.
Va multumim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu