miercuri, 26 februarie 2014

Mărţişoarele Esperando îşi aşteaptă cumpărătorii

În această săptămână Asociaţia Esperando va comercializa mărţişoare realizare în Centrul Esperando, în două locaţii din oraş.
Pentru a susţine activităţile Asociaţiei, anual, copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale, alături de personalul Asociaţiei Esperando, părinţi, voluntari pregătesc mărţişoare pentru a le scoate spre vânzare.
Deşi sumele provenite în urma acestei acţinui sunt mici, ele contează foarte mult pentru o organizaţie care trebuie să găsească surse pentru finanţarea activităţilor sale zilnice.
Cum 1 martie se apropie şi în mod sigur mulţi dintre dumneavoastră doriţi să le surprindeţi în mod plăcut pe doamnele şi domnişoarele din viaţa dumneavoastră, vă poftim să vizitaţi standurile noastre cu mărţişoare.
Standurile vor fi amplasate după cum urmează:
·        pe B-dul Unirii, (în zona Centrului Comercial Maramureşul), în zilele de 27 şi 28 februarie, în intervalul orar 10:00 – 18:00;
·        în incinta Hipermarketului Cora, în zilele de 27 şi 28 februarie, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 martie, intervalul orar 10:00 - 14:00.
În mod sigur printre produsele noastre veţi găsi marţişoare care să fie pe placul dumneavoastră, cele mai multe fiind modele unicat.
Avem marţişoare din porţelan, pictate manual şi arse de două ori în cuptor, până la 1000˚C, o dată înainte de aplicarea picturii şi a glazurii, şi încă o dată, după aplicarea manuală a acestora, dar şi alte modele din diferite materiale.
Modelele din porţelan pot foarte uşor să devină pandantive, medalion, charm, broşă, astfel că întrebuinţarea lor poate fi pentru o lungă durată de timp.
Achiziţionând marţişoare de la noi veţi oferi o bucurie atât doamnelor/ domnişoarelor cărora le daruiţi, cât şi persoanelor cu nevoi speciale asistate de către Asociaţia Esperando.


                                                                             Lavinia MOCIRAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu