duminică, 31 iulie 2016

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Montreal


Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, sâmbătă, 30 iulie, meciul cu sportiva germană Angelique Kerber (poziţia a doua WTA), scor 6-0, 3-6, 6-2, semifinala turneului Premier 5 de la Montreal, Canada.
Meciul a durat o oră şi 38 de minute. Simona a făcut un prim set perfect, nu şi-a cedat serviciul şi a returnat excelent, câştigând toate puncte pe serviciul 2 al lui Kerber. Halep a condus cu 3-2 şi break avans în setul doi, dar a avut o cădere pe final şi unele momente de nervozitate, iar germanca a dus meciul în decisiv fără a străluci. Kerber a început cu break setul trei şi conducea cu 2-0. Dar Halep şi-a regăsit liniştea interioară şi loviturile foarte bune din primul set, reuşind şase game-uri consecutive pentru a obţine victoria.
În ultimul act de la Montreal, românca în vârstă de 24 de ani va juca împotriva învingătoarei din partida Kristina Kucova (Slovacia, locul 121 WTA) - Madison Keys (SUA, poziţia 12 WTA). Simona Halep va juca, tot sâmbătă, în semifinalele probei de dublu de la Montreal, alături de Monica Niculescu. Cele două românce vor întâlni dublul sloven Andreja Klepac/Katarina Srebotnik. Simona va urca după acest turneu pe locul 3 WTA !!!
                                                                                                   C. Someşan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu