vineri, 24 aprilie 2015

Agenda săptămânii 27 aprilie – 1 mai 2015 la Biblioteca Judeteana


Luni, 27 aprilie
ora 13, Sala de conferinţe
Va avea loc lansarea cărţii „Holocaustul din grădina Maicii Domnului”, semnată de Dr. Gheorghe Funar, apărută la Editura Gedo, Cluj Napoca.
Marţi, 28 aprilie
ora 9-14, Sala de conferinţe
Va avea loc conferinţa de închidere a proiectului „Fără discriminare pentru o viaţă împlinită”, proiect POSDRU/120/6.2/G/124617, implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș în parteneriat cu Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare și Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC.
Obiectivul general al proiectului: facilitarea accesului pe piaţă muncii a 202 persoane de etnie romă aflate ȋn risc de marginalizare şi excluziune socială din 3 judeţe ale regiunii Nord-Vest.
Valoarea proiectului: 1.988.094,50 lei.
Perioada de implementare: 01.08.2013 - 30.04.2015.

Miercuri, 29 aprilie
ora 13:30, Sala de conferinţe
Secția Împrumut carte pentru adulți în colaborare cu Colegiul Național „Vasile Lucaciu” și Școala Gimnazială „Dr. Victor Babeș” realizează o activitate dedicată scriitorului Radu Gyr, sub genericul Radu Gyr – o viață trăită între poezie și suferință. Sunt invitați prof. dr. Mureșan Ramona și prof. preot Florian Alin și elevi de la cele două instituții de învățământ.
Joi, 30 aprilie
ora 13, Sala de conferinţe
Va avea loc simpozionul şi concursul naţional de comunicări ştiinţifice „S.O.S. - Producţia de alimente”, proiect educativ cuprins în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare.
Proiectul este realizat în parteneriat cu: Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, Casa Corpului Didactic Maramureş, Universitatea Tehnică Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş.
SOS – semnal de alarmă pentru producătorii, consumatorii de alimente şi autorităţile responsabile de reglementarea sectorului alimentar, în ceea ce priveşte pericolul reprezentat de alimentele necorespunzătoare, dar şi o rampă de lansare pentru idei inovatoare care să aducă în domeniul alimentar:
S – siguranţă, O – oportunităţi, S – soluţii.
Grup ţintă: elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal, studenţi, cadre didactice.
Program:
ora 13,00 – 13,30 - deschiderea oficială;
ora 13,30 – 15,00 - prezentare lucrări;
ora 15,00 - festivitate de premiere.

Vineri, 1 Mai
Biblioteca va fi închisă pentru public.


Stefan Selek

bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare
Email: pr.bibliotecamm@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu