luni, 13 aprilie 2015

Ultima oră. Canadianca Eugenie Bouchard va juca împotriva României la Fed Cup!

Federația canadiană a anunțat în urmă cu câteva momente că tenismena Eugenie Bouchard va face parte din echipa de Fed Cup pentru meciul cu România.
Bouchard a luat decizia să joace deși, în urmă cu câteva zile, după eliminarea din turul II la Charleston, spunea că vrea să ia o pauză mai lungă, pentru a-și reveni psihic și fizic.
Inițial, echipa Canadei anunțase doar trei jucătoare pentru confruntarea cu România, lăsând un loc liber, în eventualitatea în care Bouchard se răzgândește.
"Este cu atât mai special pentru mine cu cât meciul de Fed Cup se va juca atât de aproape de casa mea, în Montreal. Sper ca lumea să vină să vadă tenis de calitate şi să susţină echipa Canadei", a spus Bouchard.
"Suntem fericiți că ne vom putea baza pe Eugenie pentru următorul meci. Este un lider si piatră de temelie a echipei noastre", a spus Sylvain Bruneau, căpitanul nejucător al echipei Canadei.
Celelalte trei jucătoare din echipa Canadei sunt Gabriela Dabrowski (177 WTA), Sharon Fichman (206 WTA) și Francoise Abanda (243 WTA).
După cum se ştie, jucătoarea numărul unu a echipei România „machedoanca” Simona Halep, locul 3 mondial în WTA nu va juca pentru echipa noastră invocând oboseala şi programul încărcat. În acest sens chiar a avut loc un schimb de replici cu Ilie Năstase care a afirmat că pentru el a juca pentru tricolor era mai important şi decât locul I care l-a deţinut.
România se va baza pe: Irina Begu — locul 34 mondial, Monica Niculescu — locul 57, Alexandra Dulgheru — locul 95 şi Sorana Cîrstea — locul102. Primul atu al fetelor noastre este dragostea acestora pentru...România!
Confruntarea de Fed Cup dintre Canada și România va fi în direct la Dolce Sport, pe 18 și 19 aprilie. Hai România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu