joi, 30 aprilie 2015

CONCURSUL COMPER 2015. PROBA DE MATEMATICĂ

Proba de matematică din cadrul concursului COMPER 2015 se va desfăşura pe 8 sau 9 mai, la decizia conducerii fiecarei unităţi de învăţământ.
Grilele de răspunsuri pentru elevi sunt disponibile pe site-ul Comper, în contul fiecarui mentor, după finalizarea înscrierii. Descărcarea acestora se face gratuit, personalizat pentru fiecare elev înscris în concurs, prin accesarea meniului Ediţia curenta - Etapa a II-a -Grile de răspunsuri pentru elevi din secţiunea Limba şi literatura română / Matematică.
Subiectele pot fi vizualizate si descarcate numai de catre mentorii din scolile care au incheiat Contract de parteneriat cu Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45. Subiectele vor deveni publice, prin afisare pe site-ul concursului, la 5 zile dupa desfasurarea concursului.
La incheierea concursului mentorul preia grilele de concurs pentru raspunsuri / fisele elevilor de la clasa pregatitoare si le depune la secretariatul scolii intr-un plic sigilat pe care va inscrie clasa, disciplina de concurs si numele mentorului.
Baremul de corectare va fi postat pentru descarcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro in data de 26 aprilie 2015 pentru concursul Comper-Comunicare si in data de 10 mai 2015 pentru concursul Comper-Matematica.
Testele elevilor vor fi evaluate pe baza baremului de corctare in ziua de luni dupa concurs. Din comisia de evaluare vor face parte mentorul, un coleg de catedra, directorul/directorul adjunct al unitatii de invatamant si un reprezentant al parintilor desemnat de comitetul de parinti.
Urmatoarea proba a concursului COMPER 2015 este cea de Lectura si scriere creativa, care va avea loc pe 31 mai.

                                                                   Alexandra BANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu