marți, 16 iunie 2015

Cartea de vacanţă

Vineri, 12 iunie la Filiala "Traian" a Bibliotecii Judeţene "Petre Dulfu" Baia Mare a avut loc activitatea intitulata "Cartea de vacanţă". Au participat elevii clasei a IX-a B de la Liceul de arte, prof. Marian Claudia, dir. Halaş Codruţa.
Pentru că vacanţa se apropie, elevii au fost invitaţi la bibliotecă pentru a-şi alege cărţi pe care le vor lectura în timpul liber, având posibilitatea să aleagă atât din lista de lectură sugerată de prof. Marian Claudia cît şi cărţi pe care au avut plăcerea să le descopere în rafturile filialei, domeniul psihologiei cu teme motivaţionale stârnind interesul lor. Fiecare elev şi-a ales câte o carte pe care a răsfoit-o şi a prezentat pe scurt ce anume l-a atras la cartea respectivă şi de ce a ales acea carte, formînduse astfel o şezătoare literară, care i-a captivat pe toţi cei prezenţi.
De asemenea, bibliotecarele filialei au prezentat modul în care este aşezat fondul de carte la raft, sala cu acces liber pentru cititori, depozitul cu lucrări de referinţă, serviciile pe care biblioteca le oferă publicului şi cum pot beneficia şi ei de aceste servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu