vineri, 19 iunie 2015

La mulţi ani, domnule primar Ion Petrovai!

Primarul comunei Petrova, Ion Petrovai, împlineşte azi, 20 iunie 2015 doar 60 de ani. A absolvit Şcoala Generală de 8 clase în Petrova în 1974, a urmat cursurile Liceului Teoretic Satu Mare iar în 1980 Facultatea de Silvicultură Braşov. De atunci îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ocolului Silvic Vişeu de Sus sau Ruscova unde, din 1999 este şef serviciu. Din anul 2008 până în prezent este primar destoinic al comunei Petrova. De ce?! Pentru că îi pasă de petrovenii lui!
       Se mândreşte cu fata dânsului care activează ca şi consilier juridic la Protecţia copilului Braşov.
 De când conduce Primăria Petrova a realizat multe obiective: construirea unei şcoli cu clasele I-IV, dig de apărare în caz de calamitate pe râul Vişeu; canalizarea cu staţie de epurare (realizat în proporţie de 40%); foraj subteran apă potabilă, reparaţii drumuri comunale, reamenajare piaţă comunală, electrificarea unor locuri greu accesibile din comună.
        Proiectele iniţiate de domnul primar nu se opresc însă aici. Ele continuă cu sala de sport din comună (proiectul este în licitaţie deschisă), reabilitarea Căminului Cultural „Adrian Dohotaru” (în licitaţie şi el), reabilitarea Dispensarului uman şi a Liceului Tehnologic „Alexandru Filipaş”.
La mulţi ani cu sănătate domnule Ion Petrovai !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu