vineri, 31 iulie 2015

Tandemul Klaus Iohannis – Viktor Orban

România începe să semene tot mai mult cu un sat fără cîini, cu o ţară fără stăpîn român. Nici nu mă miră faptul că deja Serviciile Secrete ale noastre, în loc să apere Interesul Naţional, se ocupă de simpozioane, unde sînt invitaţi foşti generali de Securitate comunistă, sub umbrela Preşedinţiei, să-i omagieze pe torţionarii bolşevici din anii ’50 că au lupta împotriva „bandiţilor” anti-comunişti din Munţii Carpaţi şi pun la cale legi în Parlament, protejate de foşti informatori ai Securităţii să interzică valorile şi simbolurile naţionale, de la Mircea Vulcănescu, Emil Cioran, Valeriu Gafencu, Radu Gyr, Mircea Eliade pînă la Petre Ţuţea. Se confirmă faptul că România e condusă de interese străine de Neam şi Ţară: preşedintele Klaus Iohannis şi consoarta, care tot mai des petrec pe banii publici în vizite şi dejunuri de lux prin străinătate, ignorînd lumea reală a satelor şi oraşelor româneşti, au plecat să-şi viziteze asociaţiile de saşi de la Salzburg, lîngă locuinţa lor din Landul Bavaria. Se pare că le pute lumea valahă!

În Austria, întîlnirea cu preşedintele austriac Fischer a fost doar o anexă a vizitei la saşii de acolo, unde s-a vorbit de cerşetorii români, care le creează probleme austriecilor. Klaus Iohannis, care şi-a pus papion, a refuzat să se întîlnească cu asociaţiile româneşti şi presa românească din Viena. Diasporenii români sînt buni pentru Iohannis numai cînd votează la alegeri ca „fraierii”?

În timp ce Klaus Iohannis îşi etala papionul în faţa saşilor din Austria, premierul Ungariei, Viktor Orban, prietenul lui Vladimir Putin, venea în România, lăsată fără pază, ca la el acasă, lansînd, pe Facebook, la o terasă din Tuşnad, un apel şi un semnal românilor şi ungurilor din Ardeal: „Am venit acasă, în Transilvania!”. În traducere liberă, Transilvania nu mai este România, asta ca să înţeleagă „Miticii” care l-au votat cu entuziasm „cretin” pe sasul Iohannis, că Ardealul va avea o altă traiectorie geopolitică în contextul înţelegerii dintre Germania, Ungaria şi Rusia. Mai mult, Viktor Orban a postat pe Facebook poze cu harta Ungariei Mari, insigne din vremea lui Horthy şi însemne fasciste, fără ca Institutul „Elie Wiesel” să se sesizeze, acesta tăcînd complice la manifestările hitleriste ale premeierului maghiar! Institutul „Elie Wiesel” e foarte breaz cînd e vorba să înfiereze valorile naţionale româneşti şi pe Sfinţii Închisorilor. La aceste acţiuni separatiste şi revizioniste ale premierului ungur, preşedintele Klaus Iohannis, fiind preocupat să le placă saşilor lui papionul, nu a avut timp să reacţioneze. Oare pe Iohannis îl preocupă doar să placă preşedintelui austriac Fischer? Cred tot mai mult că Iohannis şi Orban sînt doar piese din dominoul germano-rusesc de refacere a Austro-Ungariei! Noapte bună, români din SRI, SIE, Diaspora, Bucureşti, sau oriunde vă aflaţi! Iohannis şi Orban lucrează pentru voi! Preluare Tricolorul


                                                              IONUŢ ŢENE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu