marți, 13 iunie 2017

Cenaclul Clubului "Spinul" din 12 iunie 2017


 Cu multă corectitudine și poftă de muncă, membrii cenaclului epigramist s-au prezentat la sala "Ion Burnar" din cadrul Bibliotecii  județene"Petre Dulfu". Am fost prezenți patrusprezece colegi cu bună dispoziție. Domnul director Vasile Țâncaș  a adus numărul 56 al revistei "Spinul", Domnul  Mircea Pop Buzești, președintele Clubului aduce la cunoștința colegilor ultimele precizări ale Uniunii Epigramiştilor din România, privitor la colectarea și depunerea coțizațiilor și modalități de întrajutorare, dar și să fie ales un secretar și un trezorier care să fie instruiți în aceste funcții, de asemenea să se retrimită datele certe ale epigramiștilor în funcție în vederea reîmprospătări anuarelor Epigramiștilor  din România.
  Domnul Dragomir Ignat atrage atenția asupra următorului număr de revistă pentru care solicită materiale urgent, pentru numărul festiv.
    Doamna Maria Berciu  propune ca aceste materiale să fie colectate progresiv nu toate odată . Pe această temă comentează și directorul revistei Vasile Țâncaș. 
    Domnul Ioan Șiman spune că de la moartea lui Micle Mircea, nu mai face nimeni  cronicile cărților apărute, dar și a fiecărui număr de revistă a Clubului. Atrage atenția colegilor, deorece și acest lucru aduce aminte publicului, despre realizările noastre. Pentru aceste lucruri chiar dă exemple  domnului Vasile Țâncaș. Recomandă pentru acest serviciu pe doamna Aurelia Oancă. Materiale de creație citește doamna Smaranda Iuga.
      Citește şi doamna Viorica Găinariu Tazlău și anunţă ce cluburi din ţară ne soliciă epigrame pentru Concurs.
      Amintim membrilor clubului că mai avem o întâlnire pe date de 26 iunie 2017.


                                                        Toma Gross Rocneanu








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu