marți, 20 iunie 2017

Comunicat de presă



20 iunie 2017
Persoană de contact: Ioana Teodorescu,
consilier
Tel.: 0755-793869

Prefectul Sebastian Mihai Lupuț a verificat stadiul lucrarilor pe DN18- tronsonul Borsa- Prislop

         Prefectul judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, a participat luni, 19.06.2017, alaturi de primarul orasului Borsa, Ion Sorin Timis, la verificarea stadiului lucrarilor pe tronsonul de drum Borsa- Prislop.
         In momentul de fata, in localitatea Borsa, s-a inceput reciclarea pe partea carosabila, peste care s-a turnat un strat de asfalt (binder) si se doreste pana in data de 1 august 2017 finalizarea la nivelul acestor doua straturi, pana in centrul orasului. De asemenea, s-au inceput lucrarile si la partea de turnare a trotuarelor.
         Pe lotul doi, Prislop, lucrarile privind podetele sunt aproape de stadiul final, in prezent se lucreaza la poduri, iar pe portiuni a fost aplicat materialul reciclat.   
         Din luna august se vor continua lucrarile spre Complexul Borsa, iar de la inceputul lunii septembrie, vor demara reabilitarea carosabilului in localitatea Moisei.
Pe ambele loturi, in toamna acestui an, se vor finaliza lucrarile privind turnarea celor 2 straturi, materialul reciclat si binderul, urmand ca anul urmator sa fie turnat ultimul strat de asfalt. 


Institutia Prefectului- Judetul Maramures
        


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu