marți, 13 iunie 2017

Fotbal de plăcere. Meci amical: România - Chile


Marţi, 13 iunie, ora 21,oo va avea loc pe Cluj Arena partida amicală de fotbal dintre naţionala noastră şi echipa statului Chile, partidă transmisă LIVE de PRO TV, ora 21:00.         
Echipa de start a României:
Pantilimon - Benzar, Chiricheş, Toşca, Ganea - Pintilii, Răzvan Marin, Stanciu - Hanca, Florin Andone, Bogdan Stancu. Antrenor Cristoph Daum, antrenor secund Ionuţ Badea
Surse din anturajul echipei naţionale notează că selecţionerul Daum va folosi un alt sistem la meciul cu Chile, fiind celebru pentru schimbarea sistemului de joc după fiecare înfrângere sau egal..Ar urma să intre într-o formulă 4-1-4-1.
Selecţionerul campioanei Americii de Sud, Juan Antonio Pizzi, a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea partidei următoarele:
”Am văzut meciul României cu Polonia, ştim ce rival ne aşteaptă şi ştim că nu mai sunt aproape de calificare, dar va fi fi un meci greu, dur, cu o echipa cu individualităţi. Va fi un antrenament bun pentru noi” a declarat Juan Antonio Pizzi.
La rândul lui, Cristoph Daum a spus: „Sunt realist, nu sunt un visător când mă uit la clasament, sunt optimist în privinţa viitorului echipei naţionale". A continuat afirmând că: „Întâlnesc mulţi oameni pe stradă care îmi spun, vă rugăm să continuaţi, avem nevoie de aşa ceva în fotbalul românesc, de cineva independent, transparent. Desigur sunt oameni care sunt influenţaţi de unele poveşti false din mass-media, de unii care îl atacă pe preşedintele Federaţiei".
Revenind la partidă, este doar un amical, un meci care ne poate spune multe, inclusiv ce perspective vom avea pentru 2020 la C.E. cu Daum pe bancă !!!
Notă. Meciul amical dintre România şi Chile se va vedea în 21 de ţări, fiind preluat şi de ESPN.


                                                                                                  GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu