luni, 16 iulie 2018

Comunicat de presă

                                                                                               
16 iulie 2018
Persoană de contact: Dan Bucă,
purtător de cuvânt
                                                                                                        Tel.: 0755-112726




2405 mii lei aprobați de Guvern pentru înlăturarea efectelor negative ale inundațiilor pe drumurile județene

         Guvernul  României a aprobat HG nr. 514/2018 pentru alocarea sumei de 108.677 mii lei din Fondul de intervenție la dispoziție prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale pentru efectuarea unor lucrări  de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse în perioada martie-iulie 2018.
          Județul Maramureș a primit suma de 2405 mii lei pentru drumurile județene afectate de inundații. ”Am inițiat împreună cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel-Valer Zetea demersurile necesare pentru stabilirea comisiilor mixte, întocmirea proceselor verbale și evaluarea pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase pe raza județului nostru. Documentația a fost transmisă la nivel central, iar suma repartizată județului nostru reprezintă valoarea lucrărilor de reparații pentru DJ 109U, Băiuț, DJ 184B, Preluca Nouă-Codru Butesii, DJ 108P, Oarța de Sus-Bicaz-limită județ Satu Mare, DJ 186D, Poienile Izei, DJ 184B, Ciolt și DJ 171A, Suciu de Sus”, a spus prefectul de Maramureș.
        Ordonatorii principali de credite răspund de modul de utilizare, în conformitate cu dispozițiile legale, a sumelor alocate prin hotărâre.



C.J.S.U. Maramureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu