luni, 27 august 2018

Trei nativi în care să nu ai încredere niciodată: sunt consideraţi mincinoşii zodiacului!


 Sunt capabili să inventeze minciuni atât de bune încât pot fi nominalizaţi la Oscar. Se pot transforma în orice tip de personaj vor ei, modul în care transmit mesajul făcându-te să juri că afirmaţiile lor sunt adevărate.
  1. Scorpion
Dacă fac ceva care nu este neapărat „etic“, ei deja au analizat fiecare unghi al minciunii pe care o vor spune pentru a evita să fie prinşi. De fapt, Scorpionul poate crea o minciună atât de detaliată, tridimensională şi susţinută de probe bine construite, încât uneori încep chiar ei să creadă ce spun. Abilitatea lor de a-şi ascunde urmele poate convinge şi pe cea mai suspicioasă persoană de onestitatea lor absolută, scrie elitedaily.com.
  1. Gemenii
Sunt capabili să inventeze nişte minciuni atât de bune încât pot fi nominalizaţi la Oscar. Capabili să se transforme în orice tip de personaj vor ei, modul în care transmit mesajul te face să juri că afirmaţiile lor sunt adevărate. Gemenii sunt capabili să-şi schimbe punctul de vedere la fel de uşor precum ţinuta.
  1. Vărsător
Capacitatea Vărsătorilor de a citi instantaneu un străin le creşte eficienţa în ceea ce priveşte  ascunderea adevărului.  Tehnica pe care o folosesc îi ajută să câştige încrederea celor din jur, pentru a-şi menţine controlul. Manipularea lor fiind capabilă să vă transforme într-o persoană vulnerabilă, scăzând nivelul de siguranţă şi confort, convingându-vă să aveţi încredere în fiecare cuvânt pe care ei îl spun. Sursa Adevarul

                                                                     Dr. Iulian COZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu