luni, 17 iunie 2013

Comunicat de presa

   
Va informăm ca azi, 17 iunie 2013, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat întalnirea Grupului de lucru „Dezvoltare urbană”, sub egida Comitetului Regional de Planificare.
 ADR Nord-Vest elaborează Planul de Dezvoltare al Regiunii Nord-Vest pentru perioada 2014-2020. Acesta este principalul document strategic la nivelul Transilvaniei de Nord, care va avea un rol esenţial în orientarea investiţiilor publice şi private în următoarea perioadă de programare.
 La întâlnire au participat peste 40 de reprezentanţi ai municipiilor, oraşelor şi zonelor metropolitane din regiune, fiind dezbătute nevoile, priorităţile şi proiectele strategice prioritare ale comunităţilor urbane din Transilvania de Nord. Astfel, până la data de 30 iunie a.c., oraşele din regiune vor transmite spre ADR Nord-Vest propunerile de proiecte prioritare care să fie incluse în Planul de Dezvoltare Regională 2014-2020. Din discuţii, a reieşit faptul că priorităţile comunităţilor urbane sunt legate de creşterea mobilităţii, crearea de noi locuri de muncă, creşterea calităţii spaţiilor urbane şi protecţia mediului.
 Printre concluziile dezbaterii s-a evidenţiat interesul participanţilor privind creşterea capacităţii administraţiilor locale de a pregăti şi implementa proiecte, precum şi pentru înfiinţarea de noi structuri asociative.
Ataşat aveţi imagini din timpul întâlnirii.

Cu stimă,

Andreea Marcu
expert comunicare
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest
tel: 0264/431550, fax: 0264/439222
mobil: 0755 777012
comunicare@nord-vest.ro
www.nord-vest.ro
PROTEJEAZA MEDIUL INCONJURATOR - Este chiar nevoie să printezi acest email?
Please consider the environment before printing this email…

Proteger l'environnement - Pensez s'il est tellement necessaire d'imprimer ce message!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu