miercuri, 19 iunie 2013

Ilie Năstase face bani pe bandă rulantă!

Ilie Năstase și-a îngroșat conturile cu 200.000 de euro fiindcă și-a “vândut” viața privată Pro TV-ului lui Adrian Sârbu.
Ilie Năstase a bătut palma cu Pro TV pentu viața sa privată, notificând presa că exclusivitatea îi aparține trustului PRO TV. Preţul: 200.000 de euro, potrivit www.reportervirtual.ro/.
Cu siguranță deal-ul a fost făcut, în special, pentru imaginile de la nunta lui Ilie Năstase (66 de ani) cu Brigitte Sfăt, mai tânără decât fostul număr 1 cu 20 de ani!
.Cei doi au avut cununia civilă  în urmă cu două zile la Primăria din Timișoara, unde au fost prezenți, printre alți prieteni ai cuplului, Nadia Comăneci și Ion Țiriac. Aceasta este cea de-a patra căsătorie a marelui jucător de tenis.
"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că l-a pus pe Ilie în faţa mea să aibă grijă de mine", a declarat Brigitte Năstase (36 de ani) pentru "Happy Hour". Cei doi formează un cuplu din 2010.    Amândoi au mai fost căsătoriţi, Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi. Se zvoneşte însă că Brigitte îl cam ţine sub rachetă, ca să nu spun papuc pe mereu îndrăgostitul Ilie!


                                                                                                    G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu