marți, 24 septembrie 2013

După o noapte nebună cu Tania Budi, Giovani Becali a spuberat maşina unor ziarişti şi i-a ameninţat cu pistolul !

O poveste absolut halucinanta circula de cateva zile prin cercurile mondene bucurestene. Protagonist: Giovani Becali. In rol feminin: Tania Budi. Genul productiei: dragoste si razboi.
Actiunea ar fi avut loc in noaptea dintre 7 si 8 septembrie 2013 pe un drum laturalnic din afara Bucurestiului. Potrivit apropiatilor celor implicati totul ar fi inceput cu un apel telefonic efectuat la redactia unui post TV tabloid. Vocea de la celalalt capat al firului anunta ca Giovani Becali se afla in toiul petrecerii la vestitul local Doi Cocosi, din zona Mogosoaia. Insa stirea nu era ca se distreaza cu femei si lautari, ci ca, partenera de chef ii este celebra Tania Budi.
Acestea fiind spuse, o echipa de reporter a pornit catre locul indicat si, potrivit zvonurilor care circula prin oras, jurnalistii ar fi gasit la fata locului exact ce li se promisese, doar ca lucrurile s-au complicat incredibil de tare.
In momentul in care Giovani ar fi parasit restaurantul si s-ar fi urcat alaturi de Tania la bordul Range Rover-ului sau, impresarul ar fi fost instiintat de parcagiu ca in zona se afla ziaristi. Cum era de asteptat, vestea l-ar fi inflamat pe afacerist, mai ales ca astfel si-ar fi expus si partenerea alatruri de care se bucurase de programul lautarilor si de bunatatile localului.
Privita dintr-un alt unghi, cel al cunoscutilor lui Becali, povesta ar fi continuat astfel: ajunsi pe soseaua Sisesti, impresarul ar fi observant ca este urmarit si ar fi intrat in panica, ferm convins ca, fiind vorba despre o zona rau famata, urmaritorii ar putea fi talhari si nicidecum ziaristi. Lasandu-se condus de impuls, acesta ar fi lovit in plin, intentionat, masina cu pricina. Autoturismul s-ar fi intors in loc, reactie ce i-ar fi permis lui Giovani sa repete manevra si sa provoace un nou impact. Din raboiul Range Rover – Fiat, acesta din urma ar fi iesit… dauna totala. Doar ca, se pare, nici dupa aceste doua lovituri, afaceristul nu s-ar fi simtit in siguranta si, in timp ce cu o mana suna la 112, cu cealalta ameninta cu pistolul, strigand simultan: “Hotii! Talharii!!”.
Episodul pare rupt din filmele politiste si cu toate acestea nu a avut, se pare, nicio consecinta legala. Potrivit surselor apropiate celor implicati, conflictul ar fi fost incheiat pe cale amiabila si, pornind de la ideea ca totul a fost o neintelegere, Becali ar fi achitat dauna produsa si astfel s-ar fi asternunt linistea peste incredibilul incident.
Tania este liberă, Giovani nu prea…
In ceea ce o priveste pe Tania Budi, un astfel de episod sau, mai exact, alaturarea cu Giovani Becali, nu ar avea cum sa-I dauneze. Tania este o femeie fara obligatii, libera sa-si traiasca viata cum vrea.
Nu acelasi lucru se poate spune si despre impresarul caruia o astfel de asociere i-ar putea dauna. Becali este casatorit cu Stella, femeia cu care are trei fete. Columbianca i-a devenit sotie la inceputul anilor ’80, iar cununia a fost oficiata in Danemarca. In 2008, Stella Becali a depus actele de divort insa, dupa primele doua termene a renuntat la proces.
Problemele ar fi reaparut in 2009, cand impresarul ar fi calcat din nou pe bec, iar columbianca ar fi redeschis procesul de divort si ar fi plecat din tara. Un an mai tarziu insa, Giovani si Stella s-au impacat din nou si asa au ramas pana in prezent.
Sursa: www.cancan.ro – 23.09.2013


                                                                      Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu