luni, 30 septembrie 2013

România Pitorească de-a dreptul! Super-ediţie Fanatik Show, astă seară ora 20:30, pe...Etno TV!

Fanatik Show, probabil "cel mai bun talk-show de sport zilnic din România", revine în forţă, începînd de azi, 30 septembrie 2013! 
Fanatik Show reîncepe astăzi, de la ora 20:30, pe Etno TV, televiziunea românilor de pretutindeni. Prima ediţie a emisiunii scoase abuziv din grila RCS-RDS la presiunile găştii de la FRF şi a politicului se anunţă explozivă, Adrian Mititelu şi Ana Maria Prodan, ultimele bastioane ale luptei împotriva Mafiei din fotbal, urmînd sa fie prezenţi în studioul Fanatik Show. Un alt subiect va fi meciul toamnei, Steaua -  Chelsea, dar veţi avea parte şi de alte suprize marca Fanatik. Horia Ivanovici se întoarce mai interesant, mai spectaculos şi mai agresiv, încercînd să redea oamenilor simpli fotbalul care ne-a fost furat. Fanatik Show va fi la Etno TV de luni pînă joi, în intervalul orar 20:30-22:30. Nu rataţi diseară prima ediţie de Fanatik Show la Etno TV, de la 20:30! Fiindcă… fotbalul e folclor!


                                                                                         Horia I.

Nota mea. La drept cuvânt, în 1970 şi Florea Dumitrache a jonglat cu mingea la o emisiune de folclor! După aceea a mers la Campionatul Mondial din Mexic! Şi a fost superb! O, tempora! 
   Şi când te gândeşti că Marica a ajuns la Getafe iar Mutu pe banca de rezerve a echipei Ajaccio...Aşa fotbalişti, aşa echipe! De antrenor şi conducători nu mai vorbesc! La BRUTĂRIE CU EI!!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu