marți, 24 septembrie 2013

Promovare Let’s do it în Baia Mare

 În data de 24 septembrie, de la ora 16:00, un eveniment marca Let's do it va avea loc la Gold Plaza Baia Mare. Evenimentul va fi o imbinare a unui show de improvizatie realizat de trupa Silver 05, coordonata de Andrei Han, cu un Let's post it, in care tinerii vor veni cu gadgeturi dotate cu internet si ar promova evenimentul in mediul online. Pe durata evenimentului unii voluntari vor imparti stickere care promoveaza Let's do it.
Descrierea facuta de Andrei Han showului de improvizatie: "A improviza, dincolo de <dificultatile> vazute din exterior, e o joaca - o simpla joaca in care asemeni unui copil trebuie sa-ti asumi faptul, sa contientizezi ca esti predispus greselii. Pana la urma a gresi nu va fi niciodata acel pas in groapa, in improvizatie ca si in viata o greseala e o invatatura buna de dat mai departe. In rest, noi ne simtim bine si primim energia de la public, si o returnam inzecit inapoi. Toate propunerile, tot ceea ce facem se desfasoara sub egida SPONTANULUI, a neasteptatului, nu stim ce ne asteapta cand iesim acolo in fata sa improvizam, stim doar ca exista niste reguli ale <jocului> pe care, daca le cunoastem cu totii si suntem sinceri noi intre noi ca si actori si nu in ultimul rand cu publicul, o sa ne distram ca si cum am fi din nou COPII!".
Let’s do it, Romania! face parte din marea echipa Let’s Do It, World! care va implica peste 100 de state, la nivel global, in cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii. Estimarile organizatorilor sunt ca peste 300 milioane de voluntari vor participa in 2013 la aceasta actiune. Romania este tara cu cel mai mare numar de voluntari mobilizati.
Let’s do it este un proiect initiat in Estonia inca din anul 2008 si preluat pana acum in peste 90 tari din toata lumea, cu o participare de peste 7.000.000 voluntari. Proiectul a avut pana acum trei editii in Romania, 2010, 2011 si 2012, la care au participat peste 650.000 voluntari care au strans peste 1.500.000 saci cu deseuri de pe intreg teritoriul Romaniei. In 2012, miscarea World Cleanup s-a desfasurat in peste 90 de tari de pe glob intre 24 martie si 25 septembrie 2012. Pentru a asigura succesul acestui proiect si in 2013, echipa organizatoare din Romania (www.letsdoitromania.ro) cauta sprijinul autoritatilor centrale si locale, operatorilor de salubritate, colectorilor, reciclatorilor, trusturilor media, companiilor private, persoanelor publice si mai ales a cetatenilor Romaniei.


                                                            Let’s do it Maramures 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu