miercuri, 27 aprilie 2016

PROBLEME: Candidatura lui Cherecheș la Primăria Baia Mare, în aer

Cel puțin deocamdată, Cătălin Cherecheș nu mai este candidat oficial pentru un nou mandat de primar al municipiului Baia Mare. Știrea a fost confirmată de președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare, Claudiu Nan.

Edilul Băii Mari are mari probleme cu legea, fiind reținut aseară pentru 24 de ore de Direcția Națională Anticorupție Cluj. În funcție de rezultatele cerecetărilor la care este supus, Cătălin Cherecheș ar putea pierde dreptul de a mai candida pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din iunie. Nici în acest moment, când ancheta DNA nu este finalizată, candidatura lui Chercheș nu a fost validată încă de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare.

 „Ce pot să vă spun? A fost depusă propunerea de candidatură și înt-o primă etapă a fost aprobată. Ulterior s-a formulat o cerere de renunțare la candidatură și propunerea unei noi candidaturi, aspect asupra căruia încă nu ne-am pronunțat.”, a Claudiu Nan, președintele Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare.

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare se va pronunța în perioada următoare și în privința validării listelor de consilieri locali și județeni, depuse de Coaliția pentru Baia Mare. 

                                                                                                                       de MARIUS CÎMPIAN 

Preluare http://maramedia.ro/probleme-candidatura-lui-chereche-la-primaria-baia-mare-in-aer


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu