luni, 23 decembrie 2019

Moș Crăciun, ajutat de unul dintre renii săi, a adus daruri pentru copiii angajaților Spitalului Județean "Constantin Opriş" Baia Mare



 Unul dintre cele mai așteptate momente de peste an de către copiii salariaților Spitalului Județean din Baia Mare a sosit azi, 20 decembrie, odată cu venirea lui Moș Crăciun. Ajutat de unul dintre renii săi de nădejde, Moșul a avut grijă să scoată din sacul plin de daruri, câte un pachet pentru fiecare dintre micuții care l-au așteptat cu mare nerăbdare. Primit cu chiote de bucurie și ropote de aplauze, Moș Crăciun a avut câte o vorbă bună pentru fiecare copil, iar renul său s-a achitat exemplar de datorie, copiii declarându-se, la final, extrem de mulțumiți de întregul moment pregătit special pentru ei.
Conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” s-a gândit, ca în fiecare an, că ziua în care Moș Crăciun ajunge la copiii salariaților trebuie să fie una specială. Și asa s-a întâmplat și acum, când înainte de sosirea Moșului, pe platoul special amenajat a ajuns Ștefan Hrușcă, care a oferit un recital extraordinar de colinde. Și trebuie amintiți și micuții artiști de la Palatul Copiilor, care au pregătit, pentru această zi frumoasă, un program artistic de excepție. Și tocmai de aceea, Moșul nu i-a uitat nici pe ei, astfel că, pentru întregul efort depus în pregătirea momentului, cu toții au fost răsplătiți pe măsură.
Și chiar dacă nu a fost zăpadă și nici foarte frig, așa cum e de obicei în preajma Crăciunului, micuții au intrat repede în spiritul sărbătorii, iar reușita întregului eveniment a fost cel mai bine reflectată pe chipurile fericite ale celor mici, dar și prin zâmbetele largi ale aparținătorilor.
                                                                                            
                                                                                                        CJMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu