luni, 23 decembrie 2019

Primarii maramureșeni transmit urări de bine comunităților pe care le reprezintă!




E vremea colindului, dar și perioada în care se fac cele mai multe urări de bine celor dragi, colaboratorilor, partenerilor, celor apropiați. În prag de sărbători, reprezentanții administrațiilor publice locale din Maramureș întorc un gând de bine comunităților pe care le reprezintă, în speranța că anul ce vine va fi unul mai rodnic,cu mai multe realizări.
Sfârșitul de an  e și vremea bilanțului. Cu gândul la cele realizate, dar și la proiectele de viitor, primarii din Maramureș rămân optimiști și speră că anul ce vine va fi un an bun.
”Acuma, la final de an, le transmit tuturor locuitorilor comunei Bârsana sărbători fericite, un an nou cu bucurii. Le mulțumesc tuturor pentru  sprijinul acordat, pentru colaborarea din acest an și trebuie să pășim în anul care vine cu mai multă încredere pentru ca problemele comunității noastre să fie rezolvate. Le transmit tuturor maramureșenilor, tuturor românilor Crăciun Fericit și La Mulți Ani!; spune primarul comunei Bârsana Teodor Ștefanca.
”În primul rând pentru cetățenii comunei Mireșu Mare cu cele șapte sate arondate, vreau să le fac  urare.Le doresc ca Bunul Dumnezeu să ne dea și să le dea tot ceea ce crede El că este mai bine pentru noi. Știe Dumnezeu mai bine decât noi ce trebuie să facă ca această societate a noastră să dăinuie și mai mult, să se înmulțească și tinerii să revină la locurile de baștină”, sună și urarea făcută de edilul local al comunei Mireșu Mare Ioan Mătieș.
”Urez tuturor căvnicarilor, maramureșenilor și românilor de pretutindeni, oriunde ar fi ei, sărbători fericite, Crăciun Fericit, An Nou Fericit, să dea Dumnezeu ca anul care vine să fie un an mai bun pentru toată lumea, să fim noi mai buni, mai uniți, mai cumpătați și până la urmă cel mai important de sărbători este să fii cu familia. Eu la toată lumea țin să le urez sărbători fericite, Crăciun Fericit și un an nou plin de bucurii”,spune Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.
”Fiindcă suntem la sfârșit de an le urez ieudenilor sărbători fericite, Crăciun Fericit, multă prosperitate și La Mulți Ani!”, le urează Traian Nicolae David, primarul comunei Ieud maramureșenilor, în prag de sărbători.
La finalul conertului dedicat sărbătorii Crăciunului, primarul comunei Giulești, Laurențiu Batin a vorbit despre importanța obiceiului de a colinda și a urat tuturor sărbători fericite.”Doresc și sunt convins că orice colindă pe care o cântăm de Crăciun trebuie să ne înalțe sufletește, terbuie să renască ființa noastră interioară, să ne facă să fim mai buni, mai iubitori unii față de alții, și de ce nu, mai creștini”, spune Laurențiu Batin, primarul comuniei Giulești.
Urări de bine, sănătate și împliniri pe toate planurile le transmite și primarul Ioan Covaci și Consiliul Local Sarasău tuturor maramureșenilor.
                                                                    
                                                                                MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu