marți, 24 decembrie 2019

Spectacol de colinde oferit de Corala preoțească „Arhanghelii” a Epicopiei Maramureșului și Sătmarului



După ce colectivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, dar și pacienții internați au fost colindați, în ultimele zile, de căte Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale, de elevi proveniți de la mai multe licee băimărene, dar și de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș, colindele au răsunat și luni, 23 decembrie, în unitatea medicală, aducând marea veste a Nașterii Mântuitorului.
De această dată, o mică parte din corala preoțească „Arhanghelii” a Epicopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, condusă și dirijată de pr. prof. dr. Petrică-Aurelian Covaciu a oferit celor prezenți un recital extraordinar de colinde.
Executivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare aduce sincere mulțumiri tuturor celor care au oferit astfel de momente frumoase colectivului unității medicale și pacienților, aducând cu ei un strop din magia Crăciunului. Totodată, mulțumiri și aprecieri speciale se îndreaptă către artistul Ștefan Hrușcă, dar și către micuții de la Palatul Copiilor din Baia Mare care vineri, 20 decembrie, așteptându-l pe Moș Crăciun, au pregătit un frumos program artistic. Nu în ultimul rând, colectivul Spitalului Județean din Baia Mare își arată gratitudinea față de toți cei care sâmbătă, 21 decembrie, cu ocazia evenimentului ”Crăciun în Maramureș” au trecut pragul casei-gazdă din Muzeul Satului, aducând cu ei cele mai frumoase colinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu