luni, 23 decembrie 2019

Președintele CJ Maramureș își dorește o bună colaborare cu noul prefect al Maramureșului, Nicolae Silviu Ungur



 Vineri, 20 decembrie 2019, în Sala ”Maramureșul” a Palatului Administrativ din Baia Mare, noul prefect de Maramureș, Nicolae Silviu Ungur a fost învestit în funcție de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în cadrul unei videoconferințe.
Evenimentul de învestire a avut loc în prezența președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a vicepreședinților Ioan Doru Dăncuș și George Moldovan, a subprefectului Alexandru Cosma, a secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Florin Creț, care a și moderat întreaga ședință, a primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheș a reprezentantului Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, dar și a numeroși directori de instituții deconcentrate, a aparatului propriu al celor două instituții și invitați. După cuvântul transmis prin preot Andrei Pop, reprezentant al Preasfinţitului Părinte Iustin al Maramureșului și Sătmarului, noul prefect, Nicolae Silviu Ungur a dat asigurări că va lucra foarte bine cu toate instituțiile deconcentrate, cu reprezentanții administrației publice locale și centrale și că va avea un dialog deschis cu societatea civilă, pentru bunul mers al județului.
Un mesaj de bun venit a transmis și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a arătat că își dorește ca buna colaborare care a existat în ultimii ani între Instituția Prefectului și administrația județeană să continue și în viitor. ”Dacă Prefectura Maramureș, Consiliul Județean și Primăria Baia Mare stau la aceeași masă și gândesc proiecte comune, lucrurile vor fi foarte bune și pe mai departe.
Nu în ultimul rând, doresc noului prefect multă putere de muncă și îl asigur că ușa biroului meu va fi întotdeauna deschisă pentru o bună colaborare în interesul Maramureșului”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.
Și primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș a dorit mult succes noului prefect în acest mandat, asigurându-l de faptul că aparatul propriu al Instituției Prefectului este alcătuit din profesioniști. Edilul de Baia Mare a avut doar cuvinte de apreciere și față de fostul prefect, Vasile Moldovan, alături de care municipalitatea băimăreană a lucrat foarte bine și, în acest sens, a oferit o diplompă de excelență care a fost acordată în lipsă.
Vicepreședinții Consiliului Județean Maramureș, George Moldovan și Ioan Doru Dăncuș, dar și primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar au transmis, la rândul lor, mesaje de felicitare și au dorit noului prefect multă putere de muncă.
La finalul învestirii, în holul Palatului Administrativ, oficialitățile Maramureșului au fost colindate de corurile reprezentând Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș ”Pintea Viteazul” și Inspectoratul Județean de Poliție.
                                                                              CJMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu