duminică, 28 noiembrie 2021

Congresul Societății de Neurologie din România s-a desfășurat on-line


Bursa educațională "Profesor Ovidiu Alexandru Băjenaru" acordată anual de FSNR unui medic rezident sau medic specialist neurolog pentru dezvoltare profesională.

         În România, sub coordonarea Profesorului Ovidiu Alexandru Băjenaru s-a format o școală modernă de învățământ și cercetare în neurologia clinică, iar eforturile domniei sale au fost necontenite pentru pregătirea și educarea viitoarelor generații de medici. În acest sens, a susținut și încurajat permanent accesul la un număr impresionant de granturi de cercetare și stagii de formare profesională în marile centre din Europa, în baza unei strânse colaborări cu diferite societății europene .     

         Astfel, în spiritul acestei mari personalități, FSNR anunță deschiderea procedurii de aplicare pentru bursa educațională "Profesor Ovidiu Alexandru Băjenaru" pentru medici rezidenți și specialiști neurologi pentru anul universitar 2021- 2022, cu valoare de 1000 euro.

         Obiectivul general al bursei vizează susținerea medicilor rezidenți și specialiști neurologi în dezvoltarea lor profesională și/sau didactică, prin efectuarea unor stagii de pregătire profesională în diferite clinici de neurologie din străinătate.


Sursa: SNR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu