duminică, 28 noiembrie 2021

Liviu Dragnea: "Serviciile secrete conduc România"

 


Fostul lider PSD, actualul preşedinte al partidului Alianţa pentru Patrie, nu îi scapă o secundă din ochi pe foștii lui colegi și susține că aceștia au mințit cu privire la dorința de a intra la guvernare. Conform replicilor acide oferite de Liviu Dragnea, social-democrații au intrat în noua coaliție pentru că așa le-a fost comandat, nu pentru că le pasă de viitorul României. Pentru că a vorbit despre foștii lui colegi, nu putea evita subiectul Gabriela Firea, care l-a dezamăgit acceptând fotoliul de ministru.

Nu doar foștii colegi au intrat în criticile fostului social-democrat, ci și Serviciile Secrete. Acesta susține că totul este condus din umbră, iar actualul Guvern nu poate lua decizii proprii. Liviu Dragnea nu vede o salvare a României, ci din contră, o criză economică și mai mare, ce urmează curând.

„Mă refer la faptul că acest guvern nu este făcut pentru a salva România, așa am înțeles că a zis PSD-ul, ei nu ar fi intrat la guvernare dar au intrat obligați de conștiinta lor să salveze România. Au intrat pentru că așa au avut comanda, se va vedea în perioada următoare. Au făcut un minister pentru doamna Firea pentru că nu avea loc în celelalte ministere. Faptul că doamna Firea a acceptat așa ceva, pe mine m-a dezamăgit.

Epoleții au intrat în Guvern din momentul în care m-au luat pe mine în 2019. Din momentul ăla a fost liber total la guvernare pentru Serviciile Secrete. Au intrat cu bocancii după ce a făcut Orban guvernul și nu au ieșit nici în ziua de astăzi. Mai schimbă dintre ei, are prea puțină importanță. Calea le este arătată, mersul este dictat, măsurile le primesc în plic. Nu există niciun fel de posibilitate ca acest Guvern să greșească să ia vreo măsură care să renască economia României și să renască speranța în această țară.

Sursa: NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu