vineri, 26 noiembrie 2021

Mândru că sunt român

 

Dragos Gelu: Sunt român pentru că bunicul meu a luptat în al doilea război mondial, pentru că singura limba pe care o stiu (nu în totalitate, recunosc spăşit) e cea românească, pentru ca toți cei dragi ai mei sunt aici și pentru ca arată ca Elveția dpdv al reliefului, păcat de migratori!

 Antonia Lupescu: Pentru că ....facem haz de necaz , ne acceptăm soarta și acceptăm de ani de zile să fim condusi de scursuri , intinând respectul pentru inaintașii nostri , care au luptat si muncit pentru această țară!

Mona Loredana Cristea: Suntem români pentru ca suntem tratati intotdeauna ca cetateni de mana a doua,stam in genunchi in fata unor dezaxati de la UE si am devenit sclavi in tara noastra...

Miriam Monu: Sunt încă român pentru că voi Antena 3 ,ați devenit niște șarlatani ordinari,mânjiți cu bani murdari pentru cauze malefice!

Mariana Catana: SUNT ROMÂN, AICI M -AM NASCUT, CRESCUT CU STRAMOSII MEI, MI-A AJUTAT BUNUL DUMNEZEU LA INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR MELE, CU BUNE CU RELE SI I-MI IUBESC TARA ROMINEASCA!

Rodica Ceapa: Pentru ca aici m-am născut, am învățat, am muncit, am crescut doi copiii, am ieșit la pensie și acum as vrea liniște și sănătate pentru toată lumea.

Flori Popa: Pentru că îmi iubesc țara.

 Elena Cotojman: Sint român pentru ca așa m-au născut părinții mei care și ei erau români iar eu am dat naștere unui alt român care trăiește în lume, să se poată descurca în viață. Noi ne iubim țara, graiul, portul. Sîntem patrioți. Trăiască Romania noastră și toți români…

Iulian Iuli: Sunt român pentru că rabla de barză a aterizat aiurea!...era ceață cică...

 Mioara Inel: Sunt româncă, și ii mulțumesc lui Dumnezeu !

Geta Baloescu: Sunt Român pentru că m-am născut și crescut în România. Am muncit și am crescut cinci copii în România. Copiii mei au copii la rândul lor și trăiesc și muncesc tot în România. De ce ni se închid toate porțile în România?! De ce nu putem fiecare să n…

Darabos Imre Istvan: Sunt Român pentru că m-am născut aici, trăiesc și voi muri aici în România.

 Bogzeanu Viorica: Pentru că...e țara mea, și o iubesc din tot sufletul!

Doyna Mihaila: Suntem români, suntem sclavii UE, suntem considerați de mâna o doua, suntem conduși de politicieni hoţi, corupți! Asta suntem noi românii!

Maria Somolan: Iubesc românii, iubesc țara mea România!

 Aureliana Costache: Sint româncă, imi iubesc ţara dar din păcate au venit altii care au distrus-o . Toti au furat această ţară bogată si frumosă si mai mult, noi am ajuns sclavi în ţara noastră , au dezbinat tara. Să le fie rusine hotilor si coruptilor. Copii nostrii nu mai au viitor sigur!

Violeta Hotima: Sunt român și nu mă vând/Un român nu-i de vânzare/Nu vrea mici,bere sau lovele/Nici chiar în vremuri tulburi și grele!

Nicolae Bazga: Nu am încotro?!

 Lacramioara Pipirigeanu: ...pentru că iubesc România!

 Maria Mât: Sunt româncă pentru că și țara mea frumoasa de numește Romania!

 Ecaterina Postolache: Niciodată nu m-am gândit să devin o alta nație!! Și m-am sacrificat pentru aceasta ţară și popor, chiar dacă as pleca de pe pamânt voi pleca cu inima impacata ca nu am cautat sa traiesc din munca celor ce muncesc, și ca mi-am îndeplinit misiunea pe pamint…

Ecaterina Tudorache: Pentru că aici m-am născut, strămoșii mei sunt români, unii au murit pe front apărând acest pământ, iubesc aceasta țară și vreau să devină ce merită!

Atena Bondreanu: Sunt româncă pt că aici m-am născut, am învață ce este rușinea și respectul, pt că aici am muncit, bunicii și părinții mei au muncit în România pt a avea o țară frumoasa și bogată și nici o țară nu e mai frumoasa că România!

Vasilica Simion: Sunt româncă.. deoarece Dumnezeu a ales asta! Este o mare onoare pentru mine!

Ionel Nitu: Sunt român pentru ca marele rege Burebista mi-e strămoș!


Sursa: Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu