miercuri, 28 martie 2012

Au fost 16...


Aflăm că Gigi Becali l-a demis pe antrenorul Ilie Stan după egalul din Ghencea cu Gaz Metan Mediaş şi este al şasesprezecelea antrenor demis de patronul-oier în decurs de doi ani şi ceva. La polul opus, antrenorul Cristi Pustai este pe banca tehnică la Mediaş de peste cinci ani iar această stabilitate şi continuitate s-a şi văzut, echipa din judeţul Sibiu jucând în cupele europene, fiind la un pas de grupe iar acum se bate cu Dinamo pentru a juca finala Cupei României. Iată două abordări diferite ale conducerii unor cluburi din Liga I, iar concluziile le puteţi trage şi dumneavoastră singuri. Dacă mai spunem că Gigi Becalii a cheltuit cu transferurile jucătorilor peste 10 milioane de euro şi nici măcar în campionat nu este în primele trei iar din Cupa României a fost eliminată de divizionara „B” Poli Timişoara o să vă daţi seama ce presiune se pune din nou de către acelaşi patron pe antrenorul „nou” care a venit la Steaua, Mihai Stoichiţă. Am pus nou în ghilimele deoarece Stoichiţă a revenit la Steaua, el mai fiind antrenorul steliştilor şi este un fel de gubă (manta pentru vremuri ploioase) al lui Gigi în vremuri de criză...
Nici la Dinamo conducerea „triumviratului” Borcea-Badea-Săvulescu ( şi Cornel Dinu) se pare că nu mai are răbdare cu Ciubotariu care a fost învins în trei meciuri consecutiv, motiv pentru care se aşteaptă semifinala din această seară cu Gaz Metan Mediaş şi în funcţie de rezultat se vor lua măsuri şi în Ştefan cel Mare.
Să mai spunem că în cealaltă semifinală, aseară, echipa Rapid a învins, în prima manşă pe F.C. Vaslui cu 1-o, gol marcat din penalty de Herea. În acest meci s-a văzut cât de mult contează lipsa lui Lucian Sânmărtean la moldoveni, fotbalistul „delegat” cu pasele de gol!
În orice caz avem parte în acest an de un campionat nebun, nebun...atât prin prisma rezultatelor surpriză, a declaraţiilor oamenilor din fotbal cât şi prin demiterile pe bandă rulantă a antrenorilor.

                                                                                         Gelu DRAGOŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu