sâmbătă, 31 martie 2012

A început circul!


 Ce bine este fără televizor măcar câteva ore! Din respect pentru „Ziua Pământului” dar şi datorită faptului că ieri aproape toată ziua nu a fost electricitate în Chioar, ne-am odihnit de „tembelizor” şi tare bine a fost. Azi dimineaţă verificând dacă este curent electric sau nu cu telecomanda, pe cine credeţi că am văzut la TV?! Da, aţi ghicit, pe Elena Udrea şi Silviu Prigoană, prima făcându-i loby celui de-al doilea pentru Primăria generală a capitalei. Dar parcă mai ieri îi ameninţa Prigoană pe pedelişti că trece la partidul lui Dan Diaconescu în emisiunea lui Turcescu?! Dar vorba lui nevastă-mea, asta a fost săptămâna trecută. Ce? Sorin Frunzăverde nu a fost membru fondator la PDL şi acum a trecut la liberali?!
      Dacă m-a şocat cumva plecările din ultima vreme din politică, cea mai lipsită de bun simţ este cea a fostului vicepreşedinte UNPR, Cristian Popescu PIEDONE, care n-are nimic de-a face cu caracterul personajului jucat de Bud Spencer, nici măcar la fizic, Piedone al nostru având probleme cu deplasarea, cu prostata şi cu...memoria.
      Dragi români, nici modul „cu braţele deschise” ale USL-ului de a-i primi pe aceşti „traseişti” sau dezertori nu e corect şi în regulă, motiv pentru care mă felicit că nu-i agreez prea tare. Dar în ţara asta, oare cine îi iubeşte cu adevărat pe politicieni?! Românii sunt nişte oameni inteligenţi şi răspund cu aceleaşi sentimente pe care şi politicienii le au faţă de alegători şi românul de rând după ce se văd în Parlamentul României.
    Până în 1o iunie o să aveţi parte de multe „plecări” şi „sosiri”, regăsiri ale politicienilor, de promisiuni electorale care mai de care mai fanteziste, va curge mult lapte prin Carpaţi şi Câmpia Română, veţi primi felicitări şi calendare, pixuri, găleţi, orez şi zahăr de la ajutoare, vi se va introduce gazul în comună, apa, imediat după ce vor fi aleşi, vor creşte salariile şi se vor crea noi locuri de muncă foarte bine plătite iar dacă occidentalii ar crede măcar 2% din toate aceste minciuni gogonate ale „catindaţilor” noştri, aceştia s-ar înghesui la graniţă să vină în România, de bine ce va fi!
     Români, circul a început! Pe afiş sunt nume unul şi unul! Minunaţi-vă, dar nu-i aplaudaţi!

                                                                                Gelu DRAGOŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu