marți, 27 martie 2012

Campania "Să trăim ECO"!


Centrul Europe Direct Maramures vă invită să participaţi la Campania ”Să trăim ECO” 2012 - Ediţia a II-a, care se va desfaşura joi, 5 aprilie 2012, începând cu ora 12.30.
În cadrul acestei acţiuni vom efectua o vizită la staţia de tratare a apei Baia Mare şi vom ecologiza o zona stabilită de comun acord cu Primăria Baia Mare.

Campania ecologista este organizata in cooperare cu Primaria Baia Mare si cu societatile locale Urbis SA si Vital SA, carora le multumim pentru sprijinul acordat si in acest an.
Primaria Baia Mare ne sprijina in stabilirea zonei de ecologizat si in relatia cu cele 2 societati comerciale de interes public. Urbis SA ne va pune la dispozitie, gratuit, 2 autobuze pentru transportul participantilor. Vital SA ne sprijina in organizarea vizitei la Statia de tratare a apei Baia Mare.

Ca in fiecare dintre cei 4 ani in care am derulat actiuni ecologiste, vor fi alaturi de noi si Consiliile Locale ale Tinerilor si Copiilor Baia Mare, coordonate de Dan Onoriu, Primaria Baia Mare.

Invitam elevii si profesorii de la scolile si liceele din Baia Mare sa participe la initiativa noastra si sa completeze Formularul de participare din atasament, pana pe 3 aprilie 2012.
Numarul de participanti este limitat la 150.

Pentru alte informatii, asteptam sa ne contactati:
Margareta CAPILNEAN
       Coordonator Centrul Europe Direct Maramures
        Fundatia CDIMM Maramures - structura gazda
        Bd. Traian 9/16, 430211, Baia Mare
        Tel/ Fax: 0262.224.870, 222.409, 221.380
        Mobil: 0744.620.103
        E-mail: europedirect@cdimm.org, marga@cdimm.org
        Web: http://www.europedirect.cdimm.org/
        Facebook: http://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu